Jesenske pogodnosti iz Rustik Kamena

Sniženja do 50% Rustik kamen

  • bazen i dekorativni kamen

Povratak školaraca u klupe, povratak s godišnjih odmora, povratak života na nedavno puste gradske ulice…svi ti mali nagovještaji da se jesen polako šulja iza ugla. Dinamika života raste, a svijet oko nas pretapa se u mnoštvu boja i mirisa. Čini se da nova sezona počinje svakog časa…

Jesen je doba obilja, bujanja života i novih početaka. Zato ove jeseni nikako ne propustite raskošne jesenske pogodnosti ravno iz Rustik Kamena!

Kako bi uspješno započeli novu radnu sezonu, Rustik Kamen pobrinuo se da Vaš životni i radni prostor dobije svu potrebnu motivaciju i novi imidž. Našim kvalitetnim dekorativnim asortimanom preuredite Vaš prostor i uživajte u osjećaju vrhunske promjene i osvježenja.

Nazovite nas i iskoristite ove jesenske pogodnosti do čak 50%!

Neka ova jesen bude Vaš savršeni novi početak.
Novi početak uz Rustik Kamen.

✦ Dekorativni fasadni kamen ✦ Dekorativne opeke ✦  Podne obloge ✦  Dekorativni rubnjaci ✦  Pokrovne kape ✦  Gazišta za stepenice ✦

Napomene!
Akcija se odnosi isključivo na avansno virmansko plaćanje:
  • Sniženje 30% – Virmansko plaćanje do 10m2, 50% avans – 50% prije isporuke
  • Sniženje 35% – Virmansko plaćanje do 10m2 + 100% avans
  • Sniženje 40% – Virmansko plaćanje + 100% avans + narudžbe 10 – 50 m2
  • Sniženje 45% – Virmansko plaćanje + 100% avans + narudžbe iznad 50m2
  • Sniženje 50% – Virmansko plaćanje + 100% avans + narudžbe iznad 50m2 + Isporuka robe na paleti (pakiranje bez kutija)
– Akcijski popust nije moguće kombinirati s drugim popustima
– Roba se proizvodi po narudžbi kupca
– Roba se podiže u proizvodnom pogonu (Oreškovićeva 1a, Novi Zagreb)
– Mogućnost dostave
ISPORUKA ROBE NA PALETI
Isporuka robe na paleti – osim što Vam donosi dodatni popust od 5%, dodatnu uštedu možete ostvariti i na transportu. Pakiranje kamena na paleti (koji nije pakiran u kutije) omogućava slaganje veće količinu kamena na jednu paletu. Prilikom kupovine veće količine robe za gradilišta također dodatnu uštedu stvarate jer ne morate zbrinjavati pakirnu ambalažu (kutije) za čije se zbrinjavanje plaća naknada.
Naši proizvodi spadaju u DEKORATIVNI KAMEN I. KATEGORIJE te udovoljavaju minimalnim tehničkim uvjetima gradnje, energetskoj učinkovitosti i ETICS sustavu gradnje što omogućava ishođenje uporabne dozvole. Proizvodi II. i III. KATEGORIJE ne udovoljavaju traženim uvjetima i nije moguće ishoditi uporabnu dozvolu.

Za sve dodatne informacije posjetite naš prodajno-izložbeni salon na adresi Oreškovićeva 1a (Zagreb) ili nas kontaktirajte:
E: info@rustik-kamen.hr
T: +385 1 345 00 54
W: www.rustik-kamen.hr

rustik kamen cerifikati
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.