Rustik kamen
Tehnički priručnik

Najvjerodostojniji dekorativni kamen

Rustik kamen d.o.o. proizvodi najvjerodostojniji umjetni kamen na ovim prostorima. Ekološki prihvatljiv, Rustik kamen je beton od Portland cementa, laganog agregata i mineral-oksid postojanih boja. Kamen je proizveden isključivo od prirodnih materijala. Svaki je ručno bojan s posebnom pažnjom i tako transformiran u vrhunski proizvod, koji je apsolutno jedinstven. Na taj se način postiže visoki stupanj savršenosti i vjerodostojnosti.

Oblik i veličina.
Umjetni kamen je dostupan u raznim oblicima i veličinama.Svaki oblik sadrži seriju kalupa koji su napravljeni od prirodnog kamena i svakije drugačiji. Na primjer: model kamena Garda ima 400 različitih komada u 10 m2kalupa i dostupan je u 6 različitih boja.

Težina i debljina.
Težina Rustik kamena iznosi od 25—45 kg/m2 ,ovisno o modelu. Debljina Rustik kamena iznosi od 2—6 cm, dok debljinaRustik opeke iznosi 1,5—3 cm.

Modeli i reljef.
Trenutno u ponudi imamo 14 različitih modela kamenih obloga,opeka i podnih obloga, a razlikuju se po veličini i obliku. Posebno treba naglasiti reljef na kojem se primjećuju najsitniji detalji, što je izuzetno važno zbog vjerodostojnosti.

Patina i sjene.
Umjetni kamen proizvodimo u 6 osnovnih boja koje se kaoi modeli mogu međusobno miješati (osim panel modela). Boje kamena u prirodi karakteriziraju različite nijanse i sjene, a koje smo vjerodostojno prenijeli na Rustik kamen kolekciju, gdje smo uz boju kamena prilagodili i boje mase za fugiranje(za modele koji se fugiraju).

Za kraj.
Rustik kamen je uložio svu svoju stručnost i iskustvo, vrijeme i sredstavakako bi usavršili i tržištu ponudili maksimalno kvalitetan proizvod, koji je vrlo jednostavan za ugradnju. Naše stručne upute i korištenje raznih tehnika izvođačačine umjetnikom, a objektu višestruko dižu vrijednost u odnosu na uloženo.

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce