POKROVNE PLOČE

Rustik kamen pokrovne ploče specijalizirani su dekorativni elementi kvadratnog ili pravokutnog oblika kojim se efikasno oblažu sve vrste zidova i stupova, bilo u interijeru ili eksterijeru. Iako služe kao završni element, dekoracija stupova bez pokrovnih ploča nikako ne bi bila efikasna i estetski privlačna.

Pokrovna ploča
ŠTOKANA

Pokrovna ploča
ZAOBLJENA

Pokrovna kapa
ŠTOKANA

Pokrovna kapa
ZAOBLJENA

Pokrovne ploče rađene su od visoko kvalitetnog betona i prirodnih agregata, te svojom debljinom od svega 5 centimetara jednostavno se i brzo apliciraju na stupove. Također, dekorativne pokrovne kape dizajnirali smo u pet modela koji se razlikuju svojim dimenzijama širine i dužine. Također, svaku pojedinačnu Rustik pokrovnu ploču ručno bojamo u nekoliko prirodnih i postojanih boja. Sve Rustik pokrovne ploče imaju veliku otpornost na ekstremne termalne promjene, što ih čini lako primjenjivima u ekstremnim klimatskim uvjetima kao što su iznimno visoke i niske temperature, smrzavanje, mraz i slično.

Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004. Težimo za trajnim poboljšavanjem kvalitete naših proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvodi koje isporučujemo uvijek su u skladu sa zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.

Kako bismo našim kupcima omogućili najkvalitetniji proizvod po najpovoljnijoj cijeni odlučili smo se za direktnu prodaju. Prodaju bez distributera i posredničkih marži. Prednost ovakve prodaje za krajnje kupce je ta što će dobiti najpovoljniji proizvod po cijeni proizvoda koji su inače za klasu lošiji, a prilikom narudžbe i upita dobivate stručne prijedloge, savjete i upute. Nedostatak ovakve prodaje (za kupce koji nisu u našoj blizini) je taj što uzorke možete vidjeti jedino u našem izložbenom salonu. Također za kupce koji nemaju mogućnost posjetiti nas u našem izložbenom salonu postoji mogućnost slanja uzoraka kao i cjelokupne narudžbe na Vašu kućnu adresu.

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce