Rustik Kamen projekt: Kuća za odmor na otoku Krku

Naši modeli Castello i Venetto u glavnoj ulozi

Na otoku Krku Rustik kamen je još jednom dokazao svoje mogućnosti, profesionalnost i veličinu po pitanju tehničkih i estetski rješenja. Na našu sugestiju projektant i investitori odlučili su se za naš mix modela Castello i Venetto. Kako bi sve bilo savršeno boju modela Castello i Venetto smo prilagodili boji kamena kakva prevladava u tom podneblju i ukomponirali sa srednje grubo obrađenom fugom svjetlije nijanse. Osim 700 m2 zidnih obloga na objektu je za oblaganje terasa i područja oko bazena korišteno oko 300 m2 naših podnih obloga Castello.

Rustik Kamen – najvjerodostojniji dekorativni kamen! Kamen s tradicijom!
Posjetite nas i saznajte zašto svaki ozbilnji investitor bira Rustik kamen.

Za sve dodatne informacije posjetite naš prodajno-izložbeni salon na adresi Oreškovićeva 1a (Zagreb) ili nas kontaktirajte:
E: info@rustik-kamen.hr
T: +385 1 345 00 54
W: www.rustik-kamen.hr

Naši proizvodi spadaju u DEKORATIVNI KAMEN I. KATEGORIJE te udovoljavaju minimalnim tehničkim uvjetima gradnje, energetskoj učinkovitosti i ETICS sustavu gradnje što omogućava ishođenje uporabne dozvole. Proizvodi II. i III. KATEGORIJE ne udovoljavaju traženim uvjetima i nije moguće ishoditi uporabnu dozvolu.
#RustikKamen #DekorativniKamen #FasadniKamen #FasadnaOpeka #FasadneObloge #ImitacijaKamena #BetonskePloce #dizajn #eksterijer #interijer #ProizvedenoUHrvatskoj
rustik kamen cerifikati