Rustik SG

Masa za fugiranje umjetnog kamena Više od 20 godina tradicije Rustik kamen

Fugiranje kamena jedan je od najvažnijih čimbenika prilikom ugradnje kamena koji značajno utječe na dizajn i konačni izgled. Svatko tko promatra kameni zid često se fokusira samo na oblik i boju kamena a fugu smatra jednostavnim dodatkom, ne shvaćajući da tekstura i boja fuge zajedno sa kamenom čini kompoziciju u cijelosti  a to je zapravo ono što nas kod kamenog zid zapravo privlači.

Rustik kamen je stvorio RUSTIK SG®, masu za fugiranje koja je idealna za završnu obradu umjetnog kamena a pogodan je za unutarnju i vanjsku primjenu. Sve RUSTIK SG® boje su napravljene na osnovu nekoliko najtipičnijih boja fuga korištenih u ovom dijelu Europe  i standardizirane su za korištenje s različitim Rustik kamen® modelima i nijansama.

RUSTIK SG® dostupan je u 5 boja: BIJELA, BEŽ, SIVA, SIVO-SMEĐA I ANTRACIT i veličine zrna 0-1,2 mm. RUSTIK SG® masa za fugiranje ima idealne fluidne karakteristike i sa njom se vrlo jednostavno fugira pomoću vreće za fugiranje. Uz odgovarajuću konzistenciju ne kaplje i ne prlja kamen, ne skuplja se i ne puca prilikom sušenja te savršeno prianja uz kamene zidove i podloge.