Rustik kamen direktna prodaja

Maksimalna kvaliteta za Vaš uložen novac

Kada kupujete proizvod u klasičnom distributerskom lancu, pokreće se cijeni niz međuovisnih karika kako bi se proizvod isporučio od svog nastanka do kupca. Ponekad taj distribucijski lanac podrazumijeva veliki broj karika, a svaka karika uzima svoj dio kolača. Pa se tako događa da jedan proizvod košta puno više nego što je njegova proizvodna cijena.

To za krajnjeg kupca znači da će morati dati više novaca za proizvod, jer se moraju namiriti troškovi kako proizvođača tako i transporta i distributera.

U Rustik Kamenu dobro smo svjesni cijelog niza distributerskog lanca, ali i potrebe naših kupaca. Znajući kako je bitno proizvesti kvalitetan proizvod, također uzimamo u obzir da cjenovna vrijednost proizvoda bude dostupna svima. Zato smo odabrali princip direktne prodaje u našem poslovanju, kako bi naši kupci dobili maksimum za svoj uloženi novac.

Najbolji omjer uloženog novca i kvalitete dekorativnog kamena

Kao proizvođači dekorativnog kamena, prije početka proizvodnje uvijek analiziramo i planiramo sam proces, te postavljamo mnoga pitanja: Kakav kamen želimo? Kojih dimenzija i oblika? Kakvog sastava? Koje boja i rafiniranost teksture? Kakve je uporabne vrijednosti? Kakva je percepcija naših kupaca?

Bitno je sagledati cjelokupnu sliku proizvodnje, te znati kako zadovoljiti sve potrebe širokog spektra kupaca. Proizvodnja dekorativnog kamena složen je proces koji uključuje brojne faze rada. Također zahtjeva i selekciju i upotrebu kvalitetnih materijala kako bi dobiveni produkt imao visoki nivo kvalitete i efikasnosti. Naravno, za sve je to potreban novac kako bi ulog u sve faze rada bio na najvišoj razini.

Zato je Rustik dekorativan kamen iznimne kvalitete, što dokazuju i prolaznost na certificiranim testovima kao i zadovoljstvo naših kupaca. Poanta priče je iduća – kvaliteta uvijek košta više nego prosječan i standardan proizvod na tržištu. Isto se odnosi i na dekorativni kamen.

certifikati
certifikat eu igh ce

No kako približiti kvalitetan i superioran proizvod širokom spektru kupaca? Kako omogućiti da cijena bude pristupačna svima te da svi kupci maksimiziraju svoj uloženi novac? Odgovor na ta pitanja ležao je baš u direktnoj prodaji.

Bez nepotrebnih marži, postotaka i provizije, bez posrednika i trgovaca, Rustik Kamen proizvodi od prvoga dana su dostupni svima po svojoj temeljnoj, proizvodnoj cijeni. Ovim potezom htjeli smo našim kupcima dati maksimalnu vrijednost njihovog novčanog ulaganja, osiguravajući kvalitetan dekorativan kamen u svim prilikama.

Rustik Kamen ujedno je i proizvođač, distributer i trgovac, prijevoznik i savjetnik, te izvođač svih radova vezanih za Rustik dekorativni kamen. Na jednom mjestu proizvodimo, izlažemo i prodajemo naše artikle, te također organiziramo njihov prijevoz kao i montiranje i organiziranje gradilišta.

Princip „sve na jednom mjestu”

Sve na jednom mjestu – glavna je odlika Rustik Kamen poslovanja. Na adresi Oreškovićeva 1A nalazi se ne samo središte naše tvrtke, već i proizvodni i skladišni pogon, izložbeni salon kao i glavno prodajno mjesto.

Tim principom motiviramo naše kupce da dođu osobno, uvjeravajući se iz prve ruke u cjelokupnu kvalitetu Rustik Kamen proizvoda, ali i poslovanja. Odmah na licu mjesta možete vidjeti sve modele naših dekorativnih kamena, te njihovu funkcionalnost u realnom vremenu. Proučite svaki detalj svakog pojedinog Rustik kamena i izaberite ono što uistinu odgovara vašem ukusu i stilu. Ako imate ideje za neke preinake, tu smo opet za Vas.

rustik kamen showroom

Na više od 150m2 nalazi se naš izložbeni Rustik prostor u kojem izlažemo sve modele našeg fasadnog dekorativnog kamena, dekorativne opeke, podne obloge, rubnjake za bazene, gazišta i pokrovne ploče.

Također, ako imate ideju i viziju budućeg uređenja a nemate konkretan plan, slobodno nas posjetite da zajedno smislimo i odaberemo baš onaj savršeni dekorativni kamen za vašu idealnu vizuru.

Tu smo za sva Vaša pitanja

Dekoracija prostora zahtjeva pomno planiranje i organizaciju rada. Kako bi našim kupcima omogućili najkvalitetniju uslugu i princip „ključ u ruke”, na našoj adresi uvijek nas možete pronaći i pitati za sve informacije i profesionalne savjete oko dekorativnog kamena i uređenja prostora.

rustik kamen showroom

Naše profesionalno osoblje rado će Vas provesti kroz naš izložbeni prostor i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Ako prije kupnje imate ikakve nedoumice, slobodno pitajte. Neka Vam naše iskustvo bude glavni pomagač u potrazi za najboljim dekorativnim kamenom. Ako dođemo do zaključka da je za vaše potrebe dekoriranja potreban drugačiji tip kamena, rado ćemo vas uputiti našim konkurentima. Na kraju krajeva – svi smo tu za Vas!

Zajedno gradimo povjerenje

Kada se podvuče crta i oduzme sve što se ima oduzeti, ostaje samo najbitnije pitanje –  omjer cijene i kvalitete proizvoda.

Sama ideja direktne prodaje je ostvarivanje najboljeg rješenja za obje strane. Izuzećem svih posredničkih strana, ostaje samo izvorni proizvod u svojoj izvornoj cijeni, a na kupcu je da prepozna i odabere onaj proizvod koji zadovoljava sve potrebne kriterije. Osiguravajući svima najkvalitetniji proizvod po proizvodnim i pristupačnim cijenama je oduvijek srž poslovanja Rustik Kamena.

Možda jedini nedostatak direktne prodaje leži u tome što uzorke možete vidjeti jedino u našem izložbenom salonu. No i tu smo osigurali opcija slanja uzoraka i cjelokupne narudžbe na kućnu adresu onih kupaca koji nisu u našoj neposrednoj blizini.

Za sve one u našoj blizini koji imaju izrazitu želju obogatiti svoj životni prostor najboljim dekorativnim kamenom, adresa je već poznata – Oreškovićeva 1A.

Dođite s povjerenjem, čekamo Vas!