Rustik kamen®

Najvjerodostojniji dekorativni kamen!!! Više od 20 godina tradicije Rustik kamen

Više od 20 godina Rustik kamen® pokazuje neosporivu strast za stvaranjem autentičnih proizvoda koji podižu kvalitetu i dizajn vaših projekata. Vjerodostojnost je u samoj srži filozofije naše tvrtke. Kad izbliže pogledate Rustik kamen® proizvode, oni izgledaju autentično, prirodno i iznad svega prekrasno.

Tekstura

Svaki komad Rustik kamena® izliven je iz kalupa koji su napravljeni od uzorka prirodnog kamena. Naši majstori sortiraju prirodni kamen, komad po komad, odabirući samo one uzorke koji se međusobno nadopunjuju, imaju prepoznatljivu teksturu, veličinu i detalje. Na osnovu odabira najboljih uzoraka naš tim za izradu kalupa izrađuje najkvalitetnije kalupe za proizvodnju dekorativnog kamena pazeći pritom da se na kalup prenese svaki, čak i onaj najmanji detalj teksture sa prirodnog kamena.

Boja

Rustik kamen® boje su najvjerodostojnije. Svaki kamen i opeka doslovno su ručno bojani dio po dio od strane visoko obučenih djelatnika Rustik kamena®. Koristimo samo prirodne mineralno oksidne boje najviše kvalitete kako bismo površini dali bogate i autentične tonove. Kada bolje pogledate Rustik kamen® proizvode vidjet ćete neusporedivu dubinu i varijaciju boja.

Izbor

Rustik kamen u ponudi ima veliku kolekciju dekorativnog kamena i tanke opeke. S više od 50 boja, 10 profila tipičnih za ovo podneblje Rustik kamen® je savršen odabir za vaš sljedeći projekt.