Pet razloga zašto odabrati Rustik kamen?

Petnaest godina uspješne suradnje Dekorativni kamen

Planirate ući u projekt redizajna vašeg doma ili ureda a ne znate gdje naći upravo onaj savršeni dekorativni kamen koji tražite? Ili ne znate koji dekorativni kamen odabrati? Provjerili ste nekoliko proizvođača i prodavača, ali i dalje niste sigurni u kvalitetu proizvoda?

Dozvolite nam samo nekoliko minuta Vašeg vremena i malo vaše pažnje. Jeste li čuli za Rustik Kamen? Zasigurno jeste, ali ne u detalje.

Već 15 godina bavimo se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom dekorativnog kamena na području Hrvatske republike, ali i u široj regiji. Počeli smo od ničega te smo prošli  mnogim trnovitim i blatnim stazama da bi danas bili tu gdje jesmo. Ponosimo se našim dostignućima, realiziranim projektima i zadovoljstvom naših kupaca.

Gledajući povijest Rustik Kamena, bilo bi poprilično izazovno sumirati sve naše kvalitete i dostignuća u par točaka, ali zašto ne probati? Stoga ovaj put donosimo svega pet točaka da utvrdimo gradivo zašto baš odabrati Rustik kamen za Vašeg novog partnera.

1. Vodeći u domaćoj proizvodnji dekorativnog kamena

Kada želite najbolje za sebe, kupujte od najboljih – izreka koja se toliko puta pokazala učinkovitom.

Razlog tomu je što najbolji uvijek pomiču granice i postaju neuhvatljivi za ostatak. Podižući kvalitetu svojih proizvoda i usluga, podižu kvalitetu cjelokupnog sektora i zabijaju stijeg prepoznatljivosti na široj karti.

Biti vodeći znači razumjeti tržište i predvidjeti buduće korake. Biti vodeći znači konstantnu nadogradnju, inovaciju i evoluciju u prirodnom toku stvari. Biti vodeći znači obavljati kompleksne i zahtjevne zadaće brzo i jednostavno, bez praznog hoda.

model kamena terra
Vodeći dekorativni kamen u regiji

Od prvog dana svoj smo posao shvatili ozbiljno, s namjerom da budemo najbolji. Usko surađujemo s nizom arhitekata, građevinskih stručnjaka i dizajnera kako bi dekorativan kamen približili svima i učinili ga još boljim. Kontinuirano pratimo i osluškujemo trendove tržišta, pratimo razvoj inozemnih ideja i tendencija, te uvijek pratimo želje naših kupaca.

Ako ste u potrazi za najvjerodostojnijim dekorativnim kamenom, počnite od najboljih.

2. Certificirana kvaliteta po najpovoljnijoj cijeni

Da bi dekorativni kamen uistinu bio na razini svoje kvalitete, potreban je cijeli niz proizvodnih procesa kako bi se od početne ideje došlo do zadovoljavajućeg rezultata.

Da bi se držao jedan dekorativni kamen u ruci, bilo ga je potrebno prvo osmisliti i dizajnirati, izraditi specijalne kalupe od specifičnih silikonskih materijala, smisliti optimalan i učinkovit omjer materijala i agregata kako bi kamen dobio svoju formu i strukturu, pravilno dozirati kombinaciju pigmenata za trajnu i što vjerniju boju, striktno održavati proizvodni proces pod nadzorom, oprezno izvaditi osušeni kamen iz svog kalupa, spakirati ga, te naposljetku, poslati klijentu i montirati na površinu.

U cijeli ovaj navedeni niz utkana je sva filozofija naše tvrtke, naše osoblje i naše radnike. Uz to, naš kamen redovito prolazi sve regularne i pripisane testove kako bi se utvrdila razina kvalitete proizvoda i održali zadani standardi. Svi dekorativni modeli Rustik Kamena posjeduju domaće i inozemne certifikate, te su u skladu s nacionalnim i međunarodnim propisima i standardima.

certifikati iso aa
certifikat eu igh ce

Kako bi približili dekorativan kamen svima, odlučili smo i prilagoditi cijene mogućnostima našeg domaćeg tržišta. Slušajući ideje i potrebe naših kupaca, zadržali smo se na cjenovnoj zlatnoj sredini, omogućavajući da naši klijenti dobiju najbolji, najkvalitetniji i provjereni proizvod za realnu cijenu. Uz to, omogućavamo i razne akcije i sniženja tokom godine pa je kvalitetan dekorativan kamen još dostupniji.

3. Direktna prodaja i sistem „ključ u ruke”

Od samih početaka funkcioniramo po principu direktne prodaje. To znači da vlastiti dekorativni kamen proizvodimo i sami ga prodajemo. Tim načinom izbjegavamo bili kakve posredničke marže i provizije kako bi našim klijentima osigurali samo najbolju cijenu za željeni proizvod. Također, shvatili smo da samo oni koji dubinski i istinski ulaze u proces proizvodnje proizvoda, najbolje znaju kako ga prezentirati. Budući kako se radi o specifičnom proizvodu, najbolje je prvo raspitati se na samom izvoru – kod proizvođača.

Samim time pozivamo sve naše stare i nove klijente da posjete naš Showroom, gdje mogu odmah na licu mjesta razgledati, proučiti i naručiti dekorativan kamen bilo kojeg tipa. Također, individualno smo usmjereni prema svim našim kupcima, pa ćemo Vas rado saslušati i prilagoditi se Vašim željama po pitanju određenog dekorativnog kamena i njegove instalacije.

rustik kamen showroom
Uvjerite se osobno u vjerodostojnost Rustik kamena, posjetite naš Showroom

Uz to, nudimo i sistem „ključ u ruke” koji se pokazao iznimno uspješnim. Radi se o jednostavnom principu odabira, kupnje, dostave, pripreme podloge i montaže dekorativnog kamena bez ikakve brige po strani klijenta, sav se posao i odgovornost ostavlja nama. Po dogovoru, naš tim dolazi na zadanu lokaciju i sve rješava sav posao unutar dogovorenih termina, bez potrebe da klijenti budu prisutni. Prihvaćamo 100% odgovornosti i osiguravamo sve etape pripreme i rada.

4. Ekološka proizvodnja dekorativnog kamena

Našim kupcima uvijek savjetujemo da investiraju pametno, stavljajući vlastito i zdravlje njihovih ukućana na prvo mjesto.

Rustik Kamen dekorativni artikli rađeni su u kontroliranim uvjetima, s posebnim naglaskom na ekološku proizvodnju i održivi razvoj. Kako u svijetu sve više odjekuju govori o globalnom zatopljenju i zagađenju, pomno pratimo razvoj događaja i inkorporiramo nove tehnologije kako bi naš proizvod predvodio i u ovom polju.

Inspirirani prirodom čuvamo prirodu

Proizvodnjom našeg dekorativnog kamena ne zagađuje se okoliš, već se sva proizvodnja odvija na strojnoj traci, korištenjem agregata i laganog betona. Ne kopa se kamen iz kamenoloma, niti se narušava prirodni ekosistem teškom mehanizacijom i kemijskim spojevima. Sav nastali otpad se propisno zbrinjava te uvijek težimo što ekonomičnije pakirati i slagati kamen kako ne bi nastajali nepotrebni ostatci.

5. Brojke su na našoj strani

Kao i u svakom poslovanju, brojke su na prvom mjestu. Kako bi dodatno naglasili neke naše prednosti, predstavljamo Vam nekoliko numeričkih pokazatelja.

  • 15 godina domaće proizvodnje
  • 16 različitih modela dekorativnog kamena u raznolikim bojama
  • 30 godina garancije
  • 150 m2 izložbenog prostora
  • 600 m2 dekorativnog kamena proizvedemo tjedno
  • 30.000 m2 dekorativnog kamena proizvedemo godišnje
  • 10.000 m2 dekorativnog kamena naš profesionalni tim ugradi godišnje

Završne riječi

U više od petnaest godina stvorili smo uspješan brend kako na domaćem, tako i na regionalnom tržištu. Dekorativni kamen postaje sve popularniji i traženiji dodatak svakog doma/ureda, a na nama (proizvođačima) je da osiguramo kvalitetan i pouzdan kamen.

Dekoracija prostora više ne mora biti mukotrpan projekt koji dovodi do sloma živaca, već se prepustite u ruke stručnjaka i neka Vam naša stručnost bude najveća snaga u dekoriranju Vašeg starog ili novog prostora.

Poslušajte Vašu intuiciju i pouzdajte se samo u najbolje. Rustik Kamen tu je za Vas stalno. Čekamo Vas!