GAZIŠTA

Rustik kamen dekorativna podna gazišta spadaju u nezaobilazne elemente kod dizajniranja ili renovacije vašeg stepeništa. Stepenice, pješačke staze i vrtni puteljci već su odavno odbacili svoju pasivnu prostornu ulogu, postavši bitnom funkcionalnom spojnicom interijera i eksterijera. Rustik dekorativna gazišta pločasti su elementi namijenjeni svim podnim podlogama, a dolaze u tri varijante – gazišta Travertino, glatka i štokana. Sve varijante Rustik podnih gazišta dolaze u nekoliko postojanih prirodnih boja i nijansi, posebno prilagođenih svim vanjskim uvjetima. Rustik podna gazišta rađena su po visokim standardima otpornosti i izdržljivost, a budno pazeći na funkcionalnost naših proizvoda Rustik podna gazišta certificirana su i testirana na sve atmosferske uvjete, te podliježu svim standardnim mjerama kvalitete.

Gazište
GLATKO

Gazište
ŠTOKANO

 

Gazište
TRAVERTINO

Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004. Težimo za trajnim poboljšavanjem kvalitete naših proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvodi koje isporučujemo uvijek su u skladu sa zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.

Kako bismo našim kupcima omogućili najkvalitetniji proizvod po najpovoljnijoj cijeni odlučili smo se za direktnu prodaju. Prodaju bez distributera i posredničkih marži. Prednost ovakve prodaje za krajnje kupce je ta što će dobiti najpovoljniji proizvod po cijeni proizvoda koji su inače za klasu lošiji, a prilikom narudžbe i upita dobivate stručne prijedloge, savjete i upute. Nedostatak ovakve prodaje (za kupce koji nisu u našoj blizini) je taj što uzorke možete vidjeti jedino u našem izložbenom salonu. Također za kupce koji nemaju mogućnost posjetiti nas u našem izložbenom salonu postoji mogućnost slanja uzoraka kao i cjelokupne narudžbe na Vašu kućnu adresu.

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce