GAZIŠTA

Rustikova dekorativna podna gazišta spadaju u nezaobilazne elemente kod dizajniranja ili renovacije vašeg stepeništa. Stepenice, pješačke staze i vrtni puteljci već su odavno odbacili svoju pasivnu prostornu ulogu, postavši bitnom funkcionalnom spojnicom interijera i eksterijera.

Gazište
GLATKO

Gazište
ŠTOKANO

 

Gazište
TRAVERTINO

Rustik dekorativna gazišta pločasti su elementi namijenjeni svim podnim podlogama, a dolaze u dvije varijante – glatka i štokana. Glatka podna gazišta su klasični pločasti kameni elementi ujednačene teksture i površine, koji se lako prilagođavaju svim danim izazovima i projektima. S druge strane, štokana podna gazišta karakteristična svojom grubljom, izbrazdanom teksturom postavit će aplicirane plohe na znatno višu razinu, ne ostavljajući nikoga ravnodušnim. Obje varijante Rustik podnih gazišta dolaze u nekoliko postojanih prirodnih boja i nijansi, posebno prilagođenih svim vanjskim uvjetima. Dimenzija 35 x 35 centimetara, te debljine od 3 do 4.5 centimetara, podna gazišta upotpunit će izgled i funkcionalnost svih podnih površina, usto stvarajući dodatnu strukturnu stabilnost i čvrstoću. Primjenjive su za privatnu i javnu namjenu, za pješačke zone, vrtne staze, terase, okućnice, područja oko bazena, zimske vrtove, te stepenice i stepeništa. Sva Rustik podna gazišta rađena su po visokim standardima otpornosti i izdržljivosti, omogućavajući standardni pješački promet, kao i promet osobnih i laganijih dostavnih vozila, pod uvjetom da se apliciraju na armirano-betonsku podlogu. Budno pazeći na funkcionalnost naših proizvoda, Rustik podna gazišta certificirana su i testirana na sve atmosferske uvjete, te podliježu svim standardnim mjerama kvalitete.

Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004. Težimo za trajnim poboljšavanjem kvalitete naših proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvodi koje isporučujemo uvijek su u skladu sa zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.

Kako bismo našim kupcima omogućili najkvalitetniji proizvod po najpovoljnijoj cijeni odlučili smo se za direktnu prodaju. Prodaju bez distributera i posredničkih marži. Prednost ovakve prodaje za krajnje kupce je ta što će dobiti najpovoljniji proizvod po cijeni proizvoda koji su inače za klasu lošiji, a prilikom narudžbe i upita dobivate stručne prijedloge, savjete i upute. Nedostatak ovakve prodaje (za kupce koji nisu u našoj blizini) je taj što uzorke možete vidjeti jedino u našem izložbenom salonu. Također za kupce koji nemaju mogućnost posjetiti nas u našem izložbenom salonu postoji mogućnost slanja uzoraka kao i cjelokupne narudžbe na Vašu kućnu adresu.

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce