DEKORATIVNA OPEKA

Naša dekorativna opeka dolazi u četiri osnovna modela – Antica, City, Rustica i Urban. Tanka je i lagana, izrađena od laganog betona. Namijenjena za oblaganje vertikalnih zidnih ploha. Napravljena je po uzoru na popularne sjevernoeuropske opeke, simulirajući tradicionalni šarm povijesnih građevina. Rustik kamen dekorativna opeka idealno je rješenje za sve vrste interijera i eksterijera. Svojim dizajnom i izgledom savršeno se uklapa u moderna arhitektonska rješenja i dizajnerske stilove.

OPEKA ANTICA

OPEKA CITY

OPEKA RUSTICA

OPEKA URBAN

Za oblaganje zidnih ploha provjerite i našu ponudu dekorativnog kamena. Kontaktirajte nas ili posjetite naš showroom. Naši se proizvodi mogu kupiti isključivo putem direktne prodaje. Na taj vam način jamčimo najbolji omjer cijene i kvalitete. Zašto odabrati upravo Rustik kamen, pročitajte na linku.

Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004. Težimo za trajnim poboljšavanjem kvalitete naših proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvodi koje isporučujemo uvijek su u skladu sa zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.

Kako bismo našim kupcima omogućili najkvalitetniji proizvod po najpovoljnijoj cijeni odlučili smo se za direktnu prodaju bez distributera i posredničkih marži. Prednost ovakve prodaje za krajnje kupce je ta što će dobiti najpovoljniji proizvod po cijeni proizvoda koji su inače za klasu lošiji, a prilikom narudžbe i upita dobivate stručne prijedloge, savjete i upute. Nedostatak ovakve prodaje (za kupce koji nisu u našoj blizini) je taj što uzorke možete vidjeti jedino u našem izložbenom salonu. Također za kupce koji nemaju mogućnost posjetiti nas u našem izložbenom salonu postoji mogućnost slanja uzoraka kao i cjelokupne narudžbe na Vašu kućnu adresu.

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce