Mix Monte / Terra / Antica

Dašak Toskane u okolici Slovenske Konjice

Na prekrasnim obroncima u okolici Slovenske Konjice proizveli smo i obložili fasadu kuće za odmor kombinirajući više modela iz naše ponude. Zahtjev projektanta i investitora bio je da fasada kuće što je više moguće podsjeća na stare kuće u Toskani. Proučavajući malo slike starih građevina u Toskani dali smo prijedlog da se koristi kombinacija više modela iz naše ponude. Konačna odluka je bila da kombiniramo modele Monte, Terre i opeku Anticu u omjerima 50/40/10. Osim odabira modela vrlo važan utjecaj na konačni izgled fasade ima način obrade i ton fuge. Za ovaj stil fasade odabrali smo masu za fugiranje kamena iz naše ponude u svijetlo sivo-smeđem tonu. Fuga je obrađena srednje grubo i srednje je zapunjena kako izgled baš ne bi bio previše rustikalan. Vi prosudite dali smo uspjeli postići Toskanski stil fasade uz napomenu da smo ispunili sva očekivanja projektanta i investitora koji su na kraju bili oduševljeni konačnim izgledom i našim profesionalnim odnosom prema projektu!

Uvjerite se u Rustik kamen kvalitetu i odaberite najvjerodostojniji dekorativni kamen.

Kvalitetu proizvoda potvrđujemo certifikatima:

  • IGH (dokaz da je proizvod napravljen po standardima i normama struke),
  • ISO 9001 (sustav upravljanja kvalitetom),
  • ISO 14001 (sustav upravljanja zaštitom okoliša),
  • CE (dokaz da je proizvod napravljen prema standardima i smjernicama EU te da nije štetan za zdravlje ljudi i okoliša).
NAPOMENE:
Minimalna količina za narudžbu je 10 m2.
– Roba se proizvodi po narudžbi kupca.
– Roba je pakirana na paleti bez kutija.
– Manipulativni troškovi pakiranja robe u kutije naplaćuje se 10,00 kn/kutija + PDV.
– Palete na kojoj je roba isporučena su povratne i naplaćuju se 60,00 kn + PDV.
– Ukoliko kupac neoštećene i očuvane palete prikupi i o svom trošku vrati prodavatelju isti će kupca odobriti 60,00 kn + PDV po paleti.
– Odobrenje za palete Kupac će dobiti nakon što Prodavatelj potvrdi da su palete u dobrom stanju.
– Roba se podiže u proizvodnom pogonu (Oreškovićeva 1a, Novi Zagreb).
Rokovi isporuke su definirani u skladu sa metodom proizvodnje i tržišnom potražnjom za određenim proizvodima.
Mogućnost dostave na kućnu adresu!
– Usluga montaže!

Cjenik proizvoda možete pogledati OVDJE

#rustikkamen #dekorativnikamen #dekorativnaopeka #opeka #tankaopeka #rubnjacizabazen #uredjenjedoma #hrvatskiproizvod

Naši proizvodi spadaju u DEKORATIVNI KAMEN I. KATEGORIJE te udovoljavaju minimalnim tehničkim uvjetima gradnje, energetskoj učinkovitosti i ETICS sustavu gradnje što omogućava ishođenje uporabne dozvole. Proizvodi II. i III. KATEGORIJE ne udovoljavaju traženim uvjetima i nije moguće ishoditi uporabnu dozvolu.

Za sve dodatne informacije posjetite naš prodajno-izložbeni salon na adresi Oreškovićeva 1a (Zagreb) ili nas kontaktirajte:
E: info@rustik-kamen.hr
T: +385 1 345 00 54
W: www.rustik-kamen.hr

rustik kamen cerifikati
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.