PRIČA
O NAMA

Tko smo i kako radimo?

Rustik kamen d.o.o. je vodeći proizvođač dekorativnog zidnog kamena, fasadnih opeka i podnih obloga u ovom dijelu Europe. Bogatim iskustvom i dugogodišnjom tradicijom i dalje težimo stvarati što bolji i kvalitetniji proizvod, uvijek osluškujući zahtjeve tržišta i naših vjernih kupaca.

Posebnu pažnju posvećujemo inovativnim tehnološkim procesima i rješenjima, ekološkoj proizvodnji te odabiru samo najkvalitetnijih materijala čime osiguravamo višegodišnju konkurentnost na tržištu.

Upravo zbog toga mnogi kupci, arhitekti i dizajneri biraju upravo Rustik Kamen proizvode za svoje projekte.

Naš dekorativni kamen uljepšava mnoge interijere i eksterijere, oplemenjujući ih elegancijom i luksuzom, te stvarajući život ugodnijim i radosnijim. Punu pozornost dajemo svakom našem dekorativnom kamenu, pomno dizajnirajući svaki model i svaki oblik, uz ručno bojanje i pažljivo pakiranje svim našim kupcima.

Svaki naš kamen ima svoju posebnu priču, a samo jedan “kameni zid” može promijeniti ugođaj u Vašem domu, stvarajući jedinstveni, rustikalni i raskošni ambijent koji će dugo trajati u godinama koje dolaze.

Uvjerite se u Rustik kvalitetu i odaberite samo najvjerodostojniji dekorativni kamen.

Kvalitetu proizvoda potvrđujemo certifikatima:

  • IGH (dokaz da je proizvod napravljen po standardima i normama struke),
  • ISO 9001 (sustav upravljanja kvalitetom),
  • ISO 14001 (sustav upravljanja zaštitom okoliša),
  • CE (dokaz da je proizvod napravljen prema standardima i smjernicama EU te da nije štetan za zdravlje ljudi i okoliša).
rustik kamen certifikati garancije

POLITIKA UPRAVLJANJA KVALITETOM I OKOLIŠEM

Mi smo dinamična tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom dekorativnog umjetnog kamena. Primjenjujemo međunarodno prepoznatljiv sustav upravljanja kvalitetom i okolišem prema normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. Naša su misija poboljšanje kvalitete proizvoda i procesa, kao i odnos prema okolišu.

Proizvodi koje isporučujemo uvijek su u skladu s međunarodnim i nacionalnim propisima i normama te zahtjevima kupaca.

Želimo zadržati poziciju vodećeg proizvođača umjetnog dekorativnog kamena u regiji te proširiti svoje poslovanje u zemlje EU. Svoju prepoznatljivost želimo i dalje graditi na kvaliteti.

Stalnim unapređenjem proizvodnih procesa i poslovanja želimo osigurati:

  • kvalitetu proizvoda u skladu sa zahtjevima i očekivanjima tržišta i kupaca,
  • pozitivnu percepciju i prepoznatljivost naših proizvoda u odnosu na konkurenciju,
  • usklađivanje sa zakonskim i ostalim zahtjevima na koje smo se obvezali, a odnose se na osnovnu djelatnost i utjecaj na okoliš te poticati njihovu primjenu kod dobavljača,
  • odgovorno upravljanje prirodnim resursima, trajno poboljšanje odnosa prema okolišu te sprječavanje onečišćenja,
  • optimalno zbrinjavanje otpada i ispitivanje mogućnosti njegove ponovne uporabe,
  • planiranje svih potrebnih mjera zaštite okoliša, zdravlja i sigurnosti prilikom uvođenja nove proizvodne tehnologije.

U poslovnim procesima uvijek nastojimo prepoznati, analizirati i rješavati rizike te iskoristiti svaku priliku za daljnji iskorak i poboljšanje.

Redovito razmatramo aspekt okoliša unutar svojih procesa, aktivnosti i proizvoda. Vodimo brigu o utjecajima na okoliš, a u skladu s tim postavljamo ostvarive ciljeve u svrhu trajnog unapređenja.

Politiku kvalitete i upravljanja okolišem periodično ćemo preispitivati i ažurirati. Težeći da ona bude trajni okvir i orijentir za postavljanje mjerljivih ciljeva i nadzor njihovog postizanja.

Politika kvalitete i upravljanja okolišem tvrtke Rustik kamen d.o.o. uručena je svakom zaposleniku i dobavljaču, a dostupna je svim zainteresiranim stranama na web stranicama tvrtke.

U Zagrebu, 12.06.2017.

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce