Rustik Kamen showroom

Neka Vam naš kamen ispriča svoju priču

Dekorativni kamen specifičan je proizvod namijenjen ne samo oplemenivanju i ukrašavanju Vašeg prostora, već i podizanju cjelokupne vrijednosti i kvalitete života. Uređivanje i dekoracija prostora nije samo estetski zahvat, već ponajprije duhovni.

Zašto ukrašavati prostor? Zbog osjećaja poticanja, nadahnuća, inspiracije i osvježenja. Dekorativni kamen ide pak korak dalje jer nas istinski povezuje s prirodnim osjećajem.

Kupnja i ugradnja dekorativnog kamena relativno su jednostavni pothvati. Ono što je uistinu temeljno jest odabrati pravi kamen za Vaše potrebe. Dekorativni kamen dolazi u mnogo modela, oblika i dimenzija. Teksture ovise o odabiru, kao i boja. Neki se kamen fugira, dok drugi ne. Neki dolaze u panelnoj varijanti, neki pojedinačno.

umjetni kamen opeka

Za što bolji odabir, naša najtoplija preporuka jest osobni dolazak kod nas. Dođite u Rustik Kamen showroom, i zakoračite u elegantno i toplo  carstvo dekorativnog kamena.

Rustik kamen u najboljem izdanju

Na adresi Oreškovićeva 1a u Zagrebu, u sklopu našeg proizvodnog pogona, nalazi se Rustik Kamen showroom (izložbeni prostor) na više od 150 m2. Upravo tu se nalazi više od 10 godina razvoja i rasta naše tvrtke, te svi naši reprezentativni primjerci dekorativnog kamena u svom najprirodnijem svjetlu.

umjetni dekorativni kamen

Temeljna filozofija i načelo Rustik Kamen showrooma jest izravno upoznavanje s našim asortimanom uz sve savjete i odgovore, direktna kupnja bez posrednika te izlaganje našeg kamena na najbolji mogući način – baš onako kako izgleda u praksi. Od početka ideja je bila približiti sve Rustik proizvode javnosti i potencijalnim kupcima, te odmah pokazati istinsku narav i kvalitetu svakog pojedinog proizvoda.

Ovim načinom našim kupcima osiguravamo stvarnu sliku naših proizvoda, te točnu predodžbu o izgledu i „ponašanju” kamena prije i nakon apliciranja na željenu površinu. Kako bi se dobila što bolja ideja o tome kako naš kamen izgleda u svom najboljem izdanju, Rustik Kamen showroom pokazuje „život” našeg kamena u realnom vremenu i na realnim podlogama.

umjetni dekorativni kamen

To je danas izrazito bitno jer kamen, kao dekorativni ali i strukturni element, posjeduje specifične karakteristike koje dolaze do izražaja tek nakon oblaganja na površinu. Sinergija i suradnja s okolnim podlogama, kao i pravodobno osvjetljenje daju istinski izričaj koji mijenja Vašu dnevnu ili spavaću sobu, vrtnu stazu, ulazni hodnik ili poslovni ured.

Budući da svaki model našeg dekorativnog kamena odgovara određenom stilu i dizajnerskim tendencijama, ali i određenom tipu prostora, naš showroom Vam omogućuje da odmah uvidite pravo lice dekorativnog kamena i njegovu primjenu.

Naravno, za sva pitanja i savjete tu smo uvijek na raspolaganju. Dopustite da Vam naša stručnost pomognu u izboru najboljeg kamena.

Svi modeli dekorativnog kamena na jednom mjestu

Rustik Kamen showroom specijalizirani je prostor koji se prostire na više od 150 kvadratnih metara, u kojem ponosno stoji svi naši primjerci dekorativnog kamena. Počevši od dekorativnih fasadnih modela kao što su Venetto, Monte ili Garda, preko dekorativnih opeka, pa sve do podnih obloga i dekorativnih dodataka, naš showroom Vam je u potpunosti na raspolaganju da u miru i staloženosti odaberete model koji Vam najbolje odgovara.  Svi naši modeli su izloženi, kao i palate raspoloživih boja.

umjetni dekorativni kamen

Također, naš temeljni način poslovanja je direktna prodaja. Takvim pristupom našim kupcima omogućavamo samo najbolje cijene, bez ikakvih posredničkih marži i distributera. Od početka želimo osigurati samo najbolju kvalitetu po izvornoj tržišnoj cijeni. Zato nam se i ideja showrooma pokazala kao pravi smjer, jer se naši kupci mogu odmah uvjeriti u kvalitetu našeg dekorativnog kamena.

Ukoliko niste iz Zagreba ili u blizini da nas posjetite, uvijek postoji mogućnost slanja uzoraka kao i cjelokupne narudžbe na Vašu kućnu adresu.

Beskompromisna kvaliteta od samih početaka

Otkako smo se počeli proizvoditi naše prve modele dekorativnog kamena, želja nam je bila integrirati želje i mišljenja naših kupaca u naš proces rada. Proizvod koji ne postiže svoju zadanu svrhu gubi smisao i brzo pada u zaborav.

Znajući da tajna uspjeha leži u beskompromisnoj kvaliteti, od samih početaka izlažemo sve naše modele dekorativnog kamena, opeka i podloga kako bi što više približili našu viziju poslovanja s publikom. Zato odavno njegujemo princip otvorenih vrata što pokazuje naš izložbeni prostor na adresi Oreškovićeva 1a.

umjetni dekorativni kamen

Ako Vam je na umu jesensko uređenje/preuređenje doma ili ureda, vrta ili podruma – dekorativni kamen najbolja je investicija. Uz izniman porast popularnosti, Rustik dekorativan kamen garancija je dugovječne svježine prostora i snažne preobrazbe koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Stoga, put pod noge i pravac Oreškovićeva 1a. Neka Vam naš kamen na licu mjesta ispriča svoju priču.