Rustik kamen godišnja retrospekcija

Godina popločana kvalitetnim dekorativnim kamenom rustik

U jeku blagdanskih dana, polako se opraštamo od ove godine i okrećemo se novim, neispisanim listovima koji tek dolaze. Ovo je posebno vrijeme, vrijeme druženja i darivanja, vrijeme kada podvlačimo crtu i sagledavamo sve što smo napravili ove godine. Također, već sada u planovima nam se vrte neke nove ideje za neke nove osobne i poslovne uspjehe i podvige.

Na izmaku ove godine, prisjećamo se naših poslovnih uspjeha. Bila je ovo izazovna i dinamična godina, ali opet zadovoljno trljamo ruke. S ponosom se prisjećamo svih uspješnih projekata koje smo završili, i svih onih izazova koje smo savladali.

U građevinskom sektoru, u svijetu dekorativnog kamena nema mjesta odmoru jer novi projekti već čekaju na novogodišnjem obzoru.

Stoga, prije nego zasučemo rukave i bacimo se na posao, prisjetimo se nekih najvažnijih trenutaka 2021. godine.

Uspješnost u detaljima

2021. godina bila je duga i izazovna, sa preko od 2088 radnih sati koje smo neumorno i u cijelosti radno i efektivno iskoristili. U jeku globalne epidemiološke situacije držali smo se svih uputa, ali i svih zahtjeva naših poštovanih klijenata i kupaca. Radili smo punim kapacitetom i riješili sve zacrtane projekte. U kratko, možemo reći da smo iznimno zadovoljni ovom godinom.

U ovoj još aktualnoj godini, naš marljivi Rustik proizvodni pogon proizveo je zavidnih 45.000 m² dekorativnog kamena, različitih modela i varijanti.

0m2
proizvedenog dekorativnog kamena
0
i više efektivnih radnih sati
0m2
montiranog dekorativnog kamena
0
nova modela dekorativnog kamena

Prilikom proizvodnje koristimo specifično oblikovane i tehnički dizajnirane kalupe kako bi kamen dobio potrebnu izbrazdanu teksturu. Zašto je to bitno? Zato što tako umjetno proizvedeni kamen lako prianja na svaku podlogu i lako se fiksira. Prirodni kamen, s druge strane, ima većinski glatku površinu, pa postavljanje takvog materijala iziskuje dodatne nosače i tehnike postavljanja.

Kao šlag na tortu, ova godina označila je i određene tehničke novitete, pa smo tako javnosti predstavili 4 nova modela dekorativnog kamena koji su odmah našli svoje mjesto pod suncem.

Fasadni kamen Mediterano, dekorativne opeke City i Urban, te podna obloge Cobble dobrodošle su pridošlice našoj obitelji dekorativnog kamena, gdje je svaki model dodatno obogatio i dopunio sveukupni štih i šarm Rustik dekorativnog asortimana.

Odvažnim koracima u nove uspjehe

Na izmaku sada već stare, 2021. godine, jedino što možemo poručiti da smo iznimno zadovoljni učinjenim. Kako se poslovne brojke  povećavaju, tako i mi težimo povećavati svaki aspekt kvalitete našeg dekorativnog kamena. Sa svakim novim projektom postepeno rastemo, učimo i implementiramo nova znanja i spoznaje u naš modus rada.

Što očekivati od nove 2022. godine? Svakako nova prijateljstva, nova partnerstva i nove projekte, ali prije svega još bolji napredak i još bolju kvalitetu! Razvoju nema kraja, a svaki novi projekt je nova prilika za dokazivanje naše kvalitete.

Stoga, u novoj 2022. godini pouzdajte se u odvažne i hrabre, one koji postavljaju standard i određuju nove pravce. U novoj godini odaberite RUSTIK KAMEN i zajedno kreirajmo Vaš novi, još ugodniji prostor.

Dragi naši kupci i prijatelji, partneri i suradnici, želimo Vam sve najbolje u novoj 2022. godini; puno uspjeha i zdravlja, sreće i radosti. Neka Vam se zacrtani ciljevi ostvare i neka Vam se svi snovi ispune!