RUBNJACI ZA BAZEN

Rubnjaci su dekorativni pločasti elementi kojima završavamo i kompletiramo dekoraciju i redizajn vanjskih prostora, posebice kamenih rubova i rubnih spojeva. Iznimno su popularan dodatak za sve vrste vanjskih i unutarnjih bazena i jacuzzija. Rubnjaci za bazen su dekorativni dodaci koji dolaze u nekoliko prirodnih boja, te svojim suptilnim detaljima popunjuju čitavu kolekciju Rustik dekorativnog kamena. Prozvodimo ih u varirajućim debljinama od 4.5 do 5 centimetara, te dolaze u modelima: glatki, lagano štokani, štokani i Travertino. Svaki model rubnjaka ima ravne i kutne elemente. Svojom adaptacijom, rubnjaci će okončati Vaš projekt vanjskog dekoriranja, te u tren oka zaokružiti cjelovitu sliku Vašeg novog vrta. Rustik rubnjaci su protuklizan proizvod koji posjeduje iznimnu otpornost na smrzavanje, klizanje,  habanje i sol za posipanje. Ponekad je dovoljan samo jedan mali detalj da se istakne istinska magija i osobnost Vašeg bazena.

Rubnjak
LAGANO ŠTOKANI

Rubnjak
ŠTOKANI

 

Rubnjak
TRAVERTINO

Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004. Težimo za trajnim poboljšavanjem kvalitete naših proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvodi koje isporučujemo uvijek su u skladu sa zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.

Kako bismo našim kupcima omogućili najkvalitetniji proizvod po najpovoljnijoj cijeni odlučili smo se za direktnu prodaju. Prodaju bez distributera i posredničkih marži. Prednost ovakve prodaje za krajnje kupce je ta što će dobiti najpovoljniji proizvod po cijeni proizvoda koji su inače za klasu lošiji, a prilikom narudžbe i upita dobivate stručne prijedloge, savjete i upute. Nedostatak ovakve prodaje (za kupce koji nisu u našoj blizini) je taj što uzorke možete vidjeti jedino u našem izložbenom salonu. Također za kupce koji nemaju mogućnost posjetiti nas u našem izložbenom salonu postoji mogućnost slanja uzoraka kao i cjelokupne narudžbe na Vašu kućnu adresu.

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce