PODNE OBLOGE

Rustik Kamen podne obloge su dekorativne obloge visoke čvrstoće i snažne konstitucije. Napravljene su od betona uz dodatak polimera. Dizajnirane su po uzoru na stare kamene ploče koje nalazimo na povijesnim građevinama, starim dvorcima i utvrdama. Koriste se za popločavanje terasa, staza ili prostora oko bazena. U interijeru se primjenjuju kada želimo dobiti upečatljiv efekt starog poda u konobama, kletima, podrumima i sl.

FORUM

RUSTIC COBBLE

TRAVERTINO

RUBNJAK ZA OPLOČNIKE

Za oblaganje zidnih površina, preporučamo da provjerite i našu ponudu dekorativnog kamena ili opeke. Naš će vam tim pomoći u izboru rješenja koje najbolje odgovara vašim željama i potrebama. Kontaktirajte nas, tu smo za sva vaša pitanja i konzultacije. Rustik kamen proizvodi se mogu kupiti isključivo putem direktne prodaje. Na taj vam način jamčimo najbolji omjer cijene i kvalitete. A zašto odabrati upravo Rustik kamen, pročitajte na linku.

Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.

Kako bismo našim kupcima omogućili najkvalitetniji proizvod po najpovoljnijoj cijeni odlučili smo se za direktnu prodaju bez distributera i posredničkih marži. Prednost ovakve prodaje za krajnje kupce je ta što će dobiti najpovoljniji proizvod po cijeni proizvoda koji su inače za klasu lošiji, a prilikom narudžbe i upita dobivate stručne prijedloge, savjete i upute. Nedostatak ovakve prodaje (za kupce koji nisu u našoj blizini) je taj što uzorke možete vidjeti jedino u našem izložbenom salonu. Također za kupce koji nemaju mogućnost posjetiti nas u našem izložbenom salonu postoji mogućnost slanja uzoraka kao i cjelokupne narudžbe na Vašu kućnu adresu.

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce