Proljetne pogodnosti u Rustik kamenu

Popusti do 50% dekorativni kamen Rustik kamen

Proljeće je doba kada se priroda budi, temperature rastu a gradilišta počinju raditi punim intenzitetom. Nemojte zaspati i propustiti proljetno sniženje do 50%. Na vrijeme naručite Rustik kamen proizvod potreban za uređenje: fasada, okućnica, ogradnih i potpornih zidova, popločavanje terasa i prostora oko bazena te raznih dodataka kao što su pokrovne ploče, gazišta i rubnjaci za bazen.

Napomena: Radi povećanja cijena sirovina koje se koriste u proizvodnji dekorativnog kamena i povećanja cijena energenata Rustik kamen d.o.o. primoran je povisiti cijene svojih proizvoda. Od 01.04.2022 cijene Rustik kamen proizvoda biti će uvećane za 5-10%.

Sniženje 30% Narudžbe do 10 m2
Sniženje 40%
Narudžbe od 10 do 50 m2
Sniženje 50%
Narudžbe iznad 50 m2

Uvjeti plaćanja: 80% prilikom narudžbe, a preostali iznos prije isporuke.

– Akcijski popust nije moguće kombinirati s drugim popustima.
– Roba se proizvodi po narudžbi kupca.
– Roba je pakirana na paleti bez kutija.
– Manipulativni troškovi pakiranja robe u kutije naplaćuje se 10,00 kn/kutija + PDV.
– Palete na kojoj je roba isporučena su povratne i naplaćuju se 60,00 kn + PDV.
– Ukoliko kupac neoštećene i očuvane palete prikupi i o svom trošku vrati prodavatelju isti će kupca odobriti 60,00 kn + PDV po paleti.
– Odobrenje za palete Kupac će dobiti nakon što Prodavatelj potvrdi da su palete u dobrom stanju.
– Roba se podiže u proizvodnom pogonu (Oreškovićeva 1a, Novi Zagreb).
– Rokovi isporuke su definirani u skladu sa metodom proizvodnje i tržišnom potražnjom za određenim proizvodima.
– Mogućnost dostave na kućnu adresu!
– Usluga montaže!

Cjenik robe na koji se odobrava akcijski popust možete pogledati OVDJE

#rustikkamen #dekorativnikamen #dekorativnaopeka #opeka #tankaopeka #rubnjacizabazen #uredjenjedoma #hrvatskiproizvod

Naši proizvodi spadaju u DEKORATIVNI KAMEN I. KATEGORIJE te udovoljavaju minimalnim tehničkim uvjetima gradnje, energetskoj učinkovitosti i ETICS sustavu gradnje što omogućava ishođenje uporabne dozvole. Proizvodi II. i III. KATEGORIJE ne udovoljavaju traženim uvjetima i nije moguće ishoditi uporabnu dozvolu.

Za sve dodatne informacije posjetite naš prodajno-izložbeni salon na adresi Oreškovićeva 1a (Zagreb) ili nas kontaktirajte:
E: info@rustik-kamen.hr
T: +385 1 345 00 54
W: www.rustik-kamen.hr

rustik kamen cerifikati
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.