Terra u Dalmatinskoj zagori

Kuća za odmor u tipičnom stilu kontinentalne Dalmacije

Uspješno smo završili oblaganje fasade u Dalmatinskoj zagori s jednim od naših najpopularnijih modela fasadnog dekorativnog kamena. Kuća za odmor je novogradnja, tlocrtne površine cca 60m2, a korištenjem naše fasadne obloge dobili smo izgled stare kamene kuće tipičnog izgleda za taj kraj. Prilikom radova postavljeno je otprilike 115 m2 fasadnih obloga modela Terra 21230. Za lijepljenje je korišteno ljepilo RUSTIK SC, a dekorativni kamen fugirali smo masom za fugiranje RUSTIK SG bež boje.

Rustik kamen – inspiriran prirodom.

Za sve dodatne informacije posjetite naš prodajno-izložbeni salon na adresi Oreškovićeva 1a (Zagreb) ili nas kontaktirajte:
E: info@rustik-kamen.hr
T: +385 1 345 00 54
W: www.rustik-kamen.hr

Kvalitetu proizvoda potvrđujemo certifikatima:

  • IGH (dokaz da je proizvod napravljen po standardima i normama struke),
  • ISO 9001 (sustav upravljanja kvalitetom),
  • ISO 14001 (sustav upravljanja zaštitom okoliša),
  • CE (dokaz da je proizvod napravljen prema standardima i smjernicama EU te da nije štetan za zdravlje ljudi i okoliša).
Naši proizvodi spadaju u DEKORATIVNI KAMEN I. KATEGORIJE te udovoljavaju minimalnim tehničkim uvjetima gradnje, energetskoj učinkovitosti i ETICS sustavu gradnje što omogućava ishođenje uporabne dozvole. Proizvodi II. i III. KATEGORIJE ne udovoljavaju traženim uvjetima i nije moguće ishoditi uporabnu dozvolu.

#rustikkamen #dekorativnikamen #fasadnikamen #umjetnikamen #kamen #fasadnaopeka #umjetnaopeka #tankaopeka #opeka #rubnjacizabazen #gazista #pokrovneploce #ljepilo #masazafugiranje #betonskeploce #dizajninterijera #uređenjevrta

rustik kamen cerifikati
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.