Zakoračimo u jesen zajedno

Rustik kamen rujansko sniženje donosi do 50% + 5% popusta

I tako je još jedno ljeto iza nas dok polako koračamo u novu jesen. Rujan je već naširoko otvorio svoja vrata dok dani postaju kraći, a život se sve više komeša na gradskim ulicama. Uz svu zbrku i nepredvidive kovitlace rujanskog vremena, neke stvari uvijek ostaju sigurne bez obzira na sve. Jedna od njih je rujanska Rustik Kamen akcija!!!

Kao i svake jeseni, rujan je mjesec kada nagrađujemo sve! Već tradicionalna rujanska Rustik akcija donosi mnoge pogodnosti i popuste na Vaš omiljeni dekorativni kamen. Sav naš ponosni asortiman stavljen je svima na rasplaganje po iznimno pristupačnim i zanimljivim cijenama. Bez obzira na tražite li savršen dekorativni kamen za novu kupaonicu, podne obloge za terasu ili pak klasičnu opeku za topli domaći ambijent, Rustik Kamen rujanska akcija pokriva sve Vaše potrebe.

Dok neki povećavaju svoje cijene (ili pak zamrzavaju), mi svoje spuštamo! Provjerite iz prve ruke zašto je Rustik dekorativni kamen i dalje prvi izbor svih naših klijenata, i odaberite samo najbolje za Vaš dom!

Kontaktirajte nas već danas i oplemenite Vaš životni i radni prostor najkvalitetnijim domaćim dekorativnim kamenom.

Rustik Kamen – najvjerodostojniji dekorativni kamen! Kamen s tradicijom!

Popust 40% za iznose do 7.534 kn (1.000,00 eura)
Popust 50% za iznose veće od 7.534 kn (1.000,00 eura)
Dodatni popust od 5% odobravamo za gotovinsko plaćanje

Uvjeti plaćanja:
virmansko plaćanje: 80% prilikom narudžbe, a preostali iznos prije isporuke
gotovinsko plaćanje: 100% prilikom narudžbe

– Akcijski popust nije moguće kombinirati s drugim popustima.
– Minimalna količina za narudžbu po akcijskim cijenama je 10 m2.
– Roba se proizvodi po narudžbi kupca.
– Roba je pakirana na paleti bez kutija.
– Manipulativni troškovi pakiranja robe u kutije naplaćuje se 10,00 kn/kutija + PDV.
– Palete na kojoj je roba isporučena su povratne i naplaćuju se 60,00 kn + PDV.
– Ukoliko kupac neoštećene i očuvane palete prikupi i o svom trošku vrati prodavatelju isti će kupca odobriti 60,00 kn + PDV po paleti.
– Odobrenje za palete Kupac će dobiti nakon što Prodavatelj potvrdi da su palete u dobrom stanju.
– Roba se podiže u proizvodnom pogonu (Oreškovićeva 1a, Novi Zagreb).
– Rokovi isporuke su definirani u skladu sa metodom proizvodnje i tržišnom potražnjom za određenim proizvodima.
– Mogućnost dostave na kućnu adresu!

– Usluga montaže!

Cjenik proizvoda na koje se odobrava akcijski popust možete pogledati OVDJE

#rustikkamen #dekorativnikamen #dekorativnaopeka #opeka #tankaopeka #rubnjacizabazen #uredjenjedoma #hrvatskiproizvod #popusti #sniženja

Naši proizvodi spadaju u DEKORATIVNI KAMEN I. KATEGORIJE te udovoljavaju minimalnim tehničkim uvjetima gradnje, energetskoj učinkovitosti i ETICS sustavu gradnje što omogućava ishođenje uporabne dozvole. Proizvodi II. i III. KATEGORIJE ne udovoljavaju traženim uvjetima i nije moguće ishoditi uporabnu dozvolu.

Za sve dodatne informacije posjetite naš prodajno-izložbeni salon na adresi Oreškovićeva 1a (Zagreb) ili nas kontaktirajte:
E: info@rustik-kamen.hr
T: +385 1 345 00 54
W: www.rustik-kamen.hr

rustik kamen cerifikati
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.