QUICK LARGE

ravni 54,90 €/m2
kutni 39,90 €/m1

Moderno neodoljiv

Kada je u pitanju vrhunski i moderan vizualni izgled dekorativnog kamena, Quick large posebno se ističe svojim dizajnom i jakim teksturama. Rustik Quick modeli dekorativnog kamena, pa tako i Quick Large temelje se na principu duguljastih panela različitih dimenzija. Svaki pojedini panel sastavljen je od niza kamenih elemenata koji su jasno diferencirani dubokim brazdama i kanalima, stvarajući granice između grupiranih kamenih elemenata.

Upravo ovakvim postupkom raspoređivanja kamena na panelima dobivena je željena dinamika kamena, čija prava snaga dolazi do izražaja nakon postavljanja. Zid na koji smo aplicirali Quick Large dekorativni kamen značajno poprima osobnost modernog suhozida, a svojom postojanom bojom upotpunjuju cijeli objekt. Tim rasporedom sastavnih elemenata, svaki Quick Large model je zasebna priča ispričana svojim specifičnim i jedinstvenim reljefom. Svaki Quick Large model fasadnog kamena dolazi u tri različite dimenzije kako bi se postigla snažna dinamika i struktura aplicirane površine.

Quick Large je model dekorativnog kamena koji se ne fugira, što ga čini jedinstvenim proizvodom za imitaciju prirodnog suhozida. Uz to, svi naši Quick modeli brzo se i jednostavno postavljaju, pa je moguće u relativno kratkom roku montirati značajnu kvadraturu površine. Quick Large fasadni kamen specifično je dizajniran na moderan način kako bi znatno podigao i osuvremenio Vaš prostor. Posebno je omiljen u poslovnim i javnim prostorima, gdje svojim snažnim produktivnim karterom inspirira urede, konferencijske dvorane, lobije te sobe za sastanke.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.
UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke ili montaže

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce