VENETTO

ravni 59,90 €/m2
kutni 41,90 €/m1

Boja mase za fugiranje:
Bež
(za boju kamena 20300 i 21230)

Neodoljiv osjećaj drevnog kamena

Venetto fasadni kamen ljubitelj je otvorenih i vanjskih prostora, ali i skriveni as za elegantni interijer. Dekorativni kamen Venetto odlikuje se svojom fizikalnom masivnošću i robusnošću. To je  kamen koji je dizajniran u nepravilnim oblicima zbog izvorne koherencije masivnih zidova starih dvoraca i povijesnih zamkova. Venetto je dekorativni kamen debljine do 6 centimetara što ga čini iznimno praktičnim i utilitarnim dekorativnim materijalom. Njegovi kameni elementi raznih oblika i različitih dužina također naglašavaju „živost“ apliciranih površina.

Svojim raznovrsnim oblicima, Venetto dekorativni kamen neodoljivo izvlači drevni osjećaj iz svakog zida. Budući da se lako uklapa u skoro svaki dizajnerski trend, Venetto kamen odličan je izbor kako za obiteljske kuće i seoske vikendice tako i za priobalne apartmane ili luksuzne vile. Svaki pojedini element Rustik Venetto dekorativnog kamena smo ručno bojali i tretirali postojanim bojama. Korištene nijanse boja koje smo koristili stvaraju prirodnu igru na površini kamena, što stvara nenametljivi ali snažni karakter. Svakom nijansom boja dočarali smo prirodnost kamena, upravo onog koji je sastavni oslonac svakog zida stare i povijesne građevine.

Prirodni, masovni kamen ima svoje posebne čari, ali nije za svaku upotrebu niti za svaki prostor. Težina, robusnost i neekonomičnost čine glavnu prepreku pri postavljanju prirodnog kamena. Zato dekorativni kamen Venetto pruža neograničene mogućnosti bez komplikacija i dodatnih pothvata, dok osjećaj ostaje isti.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.
UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke ili montaže

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

Primjeri iz prakse

Primjeri iz prakse

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce