GARDA

ravni 54,90 €/m2
kutni 36,90 €/m1

Boja mase za fugiranje:
Bež
(za boju kamena 20300)
Sivo-smeđa (za boju kamena 21640)
Smeđa (za boju kamena 40640)

Dinamičan i proaktivan dekorativni kamen

Garda model spada pod moderni dekorativni kamen koji se odmah očituje svojim raznovrsnim, dugim i nepravilnim oblicima. Budući da smo htjeli stvoriti kamen jakog karaktera uklopljenog u modernistički stil, posebno smo se orijentirali na oblik i volumen svih kamenih elemenata Garda modela. Glavnu okosnicu Garda dekorativnog kamena čine duguljasti elementi grube i nepravilne površine, često u tamnijim i sivkastim nijansama prirodnih boja. Tako stvaramo dinamičan i poduzetan osjećaj interijera ili eksterijera, ovisno o željama. Mnogi naši projekti s Garda kamenom pokazali su savršenima u dočaravanju istinskog, rustikalnog stila. Poslovnim uredima podarili smo profesionalan i kompetentan prostor za nove postojeće suradnike i nove klijente, dok smo obiteljskim kućama istaknuli centralne plohe u novom, modernom i toplom izgledu.

Rustik Garda dekorativni kamen spada u favorite modernih industrijskih ili korporativnih stilova. Svojom perfektnom imitacijom rustikalnog kamena, Garda model se pokazuje kao podoban element za sve vrste prostora, počevši od javnih ugostiteljskih objekata pa sve do krucijalnih detalja u modernoj kuhinji gradskog stana. Garda je dugoročno i pouzdano ulaganje u dekoraciju Vašeg prostora.

Za što bolju implementaciju ovog dekorativnog kamena preporučujemo grublje fugiranje, zbog naglašavanja teksture. To se posebice odnosi na industrijski stil koji doslovno vapi za kamenom ovakvih odlika.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.
UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke ili montaže

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce