MEDITERANO

ravni 59,90 €/m2
kutni
44,90 €/m1

Boja mase za fugiranje:
Bež
(za boju kamena 106BB i 21300)

Iskusite Mediteran u Vašem domu

Dekorativni kamen Mediterano odlikuje se svojom robusnošću i grubljom, skoro pa izazovnom teksturom. Ideja je bila proizvesti fasadni kamen koji će već na prvi pogled oživjeti osjećaj izvornih i prirodnih građevina duž Dalmatinske obale i zaleđa, u svim svojim živopisnim detaljima. Mediterano dekorativni kamen dočarava surovost i rustikalnost starih mediteranskih zidova, ostavljajući suptilan osjećaj strahopoštovanja. Svojom debljinom u rasponu od 2 do 6 centimetara, stvara zaigranu strukturu aplicirane površine, gdje pojedini elementi iskaču u prvi plan, dok su ostali pomno povučeni u drugi plan. Ovakav tip dekorativnog kamena koji dolazi u različitim varijantama i oblicima, te različitih dimenzija, naglašavajući spontanost i rafiniranost dalmatinskog zida.

Površina kamena Mediterano prava je reljefna poslastica, gdje se susreću dva svijeta – hrapava i naborana površina jednog, te glađa i finija površina drugog elementa. Kombinacija tih elemenata garantira zanimljivu perspektivu na svakoj podlozi. Kako bismo ostvarili istinski osjećaj mediteranskog kamena, usmjerili smo se na izbor prirodnih tonova boja koje najbolje dočaravaju stari, izloženi kamen. Jednom odabrana, boja se ručno nanosi na svaki pojedini element dekorativnog kamena, pazeći na gradaciju tonova i nijansi.

Iako robustan, Mediterano fasadni kamen iznimno je prozračan i lagan, što ga čini savršenim za svaku površinu, dok je svojom snažnom otpornošću na atmosferske prilike prilagodljiv kako za interijer, tako i za eksterijer. Na kraju, rezultat govori sam za sebe. Dekorativni kamen Mediterano najvjerodostojnije iskazuje izvorni jadranski kamen, isti onaj kojeg su obrađivale vješte ruke starih majstora.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.
UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke ili montaže

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce