MONTE

ravni 54,90 €/m2
kutni 36,90 €/m1

Boja mase za fugiranje:
Bež
(za boju kamena 20300)
Sivo-smeđa (za boju kamena 21456, 216A3 i 21640)

Rustikalna profinjenost na vašem zidu

Među dekorativnim kamenom, postoje određeni modeli koji su prepoznatljivi svojim jakim reljefnim izražajem. Monte kamen je jedan od njih. Svojom izražajnom vanjskom teksturom, Monte dekorativni kamen lako je prepoznatljiv na svim obloženim površinama. Izražajnost i bogatstvo teksture ovog modela postignuta je planskom uporabom neravnina i izlomljene površine. Na dodir ruke brzo se dobiva dojam grube i oštre površine, koja pod usmjerenim izvorom svjetlosti proizvodi zavidnu igru sjena i svijetla. Budući da se radi o izražajnom dekorativnom kamenu, Monte je zahvalan model koji se brzo stapa u svaki interijer i eksterijer, oplemenjujući svaki zid svojim snažnim reljefom. Uz to, raznoliki elementi koji čine ovaj model stvaraju impozantnu dinamičnost na obloženim površinama.

Monte dekorativni kamen dolazi u prelijepim nijansama prirodnih i postojanih boja, imitirajući što vjernije prirodni, odlomljeni kamen. Kroz vrijeme, boja poprima svoju prirodnu patinu, ostavljajući kamen da prirodno pokaže svoje pravo lice. Kako je namijenjen za unutarnju i vanjsku upotrebu, Monte fasadni kamen možete jednostavno i bezbrižno aplicirati na sve vrste zidova, fasada i pročelja, stupova, lukova, kuhinjskih otoka i kamina.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.
UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke ili montaže

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce