OPEKA ANTICA

ravni 44,90 €/m2
kutni 29,90 €/m1

Boja mase za fugiranje:
Bež (za boju kamena 21230)
Smeđa (za boju kamena 21450, 50610 i 50851)

Nepobjediva klasika

Opeke Antica spadaju u klasične dekorativne opeke koje kontinuirano zrače svojom elegantnošću i profinjenošću. Kako smo se za ovaj model opeka vodili drevnim i vječnim inspiracijama povijesnih građevina, proizvedena je opeka Antica, opeka koja uvijek predvodi trendove. Kao što samo ime kaže, dekorativne opeke Antica zazivaju antikni osjećaj jednom kada se apliciraju na površinu. Svojom debljinom od svega 3 centimetra, opeke Antica lagane su i prozračne, jednostavne za postavljanje i održavanje u svim uvjetima. Za ostvarivanje neodoljivog starinskog šarma, usredotočili smo se na izvorna svojstva prirodne opeke bez gubitka kvalitete u procesu proizvodnje.

Koristeći specifične otiske naših silikonskih kalupa, svaka pojedinačno proizvedena opeka Antica posebna je po svom izgledu i osjećaju. Kako bi naše opeke Antice zadovoljile sve visoke standarde kvalitete i tržišta, ručno bojamo i tretiramo svaku pojedinu opeku, osiguravajući izvornu unikatnost te gradaciju prirodnih boja. Svojim klasičnim izgledom i profinjenim teksturama, ovaj je model dekorativnih opeka dugi niz godina u vrhu popularnosti i potražnje. Posebno je popularna prilikom uređivanja domova gdje se koristi za oblaganje kamina, stupova, konoba i vinskih podruma.

Bez previše razmišljanja i dilema, dopustite da provjerena formula obavi svoj posao. S obzirom na sve stilove uređenja i modne trendove, klasika uvijek ostaje nepobjediva.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.
UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke ili montaže

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

Primjeri iz prakse

Primjeri iz prakse

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce