LAVENO

54,90 €/m2

Utemeljeno na tradiciji

Kada govorimo o uređenju doma ili o projektiranju novih prostora, puno bi se pažnje trebalo davati pri planiranju podova i hodnih površina. To se pogotovo odnosi na vrt i okućnice gdje je bitan dizajn pješačkih zona i hodnih površina. Zato predstavljamo dekorativne podne obloge Laveno.

Laveno podne obloge dolaze u profiliranim pločastim modelima u pet različitih dimenzija, kako bi svojom konfiguracijom podarile poseban, antikni izgled Vašem eksterijeru. Proizvedene od visoko kvalitetnog i laganog betona, ove podne obloge podarene su snažnom fizičkom izdržljivošću i izražajnim reljefom. Također, dekorativne podne obloge Laveno dolaze u tri osnovne, prirodne boje koje će svojom postojanošću impresionirati dugi niz godina. Laveno podne obloge rađene su po uzoru na stara mediteranska zdanja koja se diče svojim ručno obrađenim i snažnim kamenom. Jednom aplicirane, ove obloge pružit će Vašem vrtu i okućnici potpunu transformaciju rustikalnog kamena.

Većina naših klijenata koristi upravo Laveno podne obloge kako bi revitalizirali svoja dvorišta i vrtove, podigla izgled svojih vanjskih roštilja i sjenica, ukrasila kolne prilaze svojih kuća i domova, postavila pješačke zone, dodatno ukrasila stepeništa te elegantno podigla izgled bazena. Osim što su protuklizne, podne obloge Laveno imaju i zadovoljavajuću čvrstoću te otpornost na smrzavanje, habanje i sol za posipanje prema svim domaćim i inozemnim normama i standardima.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.
UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke ili montaže

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce