TRAVERTINO

54,90 €/m2

Neodovljiva boja vječnog Rima u Vašem domu

Nekadašnje Rimsko carstvo prostiralo se na ogromnom prostoru šireći svoj utjecaj, a tamo gdje bi zveket oružja utihnuo, oživio bi prepoznatljivi duh kulture i umjetnosti. U luksuznoj raskoši koja krasi svaki rimski detalj, izrodio se i poseban tip kamena, kamena koji je svoju snagu dokazao i do današnjeg dana. To je Travertino – snažan motiv nekadašnjeg moćnog Rimskog carstva u svojoj neodoljivoj boji antike.

Travertino je naš novi model dekorativnog kamena koji je namijenjen isključivo za horizontalno postavljanje, čineći ga tako izuzetno primamljivim i snažnim kamenom za podove terasa, staze, puteljke te specifične prostore oko bazena, baš kao što su i drevni Rimljani popločavali svoje vile i ceste, ali i neizostavne kupke i kupelji.

Klasični rimski Travertino kamen dolazi u prepoznatljivoj, svijetloj i laganoj bež boji. Primjenom posebno biranih prirodnih pigmenata, stvorili smo vjernu presliku ovog rimskog kamena, nudeći našim kupcima izvorni i nepobjedivi duh antike za njihov vlastiti  dom. Za dodatnu kvalitetu, ojačali smo Travertino kamen tako da će svojom snagom izdržati napore i izazove tlaka i pritiska, čineći ga tako savršenom podnom oblogom za sve prigode.

Pravilni pravokutni oblici Travertina savršeno će se uklopiti u sva postojeća kamena zdanja i dekoracije, a ako Vam je ovo prvi susret s dekorativnom kamenom, ovaj model će Vas dodatno zaluditi svojom istančanom elegancijom. Pravilni oblici ovog modela savršeno se slažu u niz, oblažući podlogu u potpuno novoj vizuri dok će bogat i živopisan reljef površine kamena samo dodatno naglasiti mediteransku eleganciju.

Ako ste ljubitelj u onaj fini, prepoznatljivi antikni stil ili pak ljubitelj istančanog kamena, onda je Travertino model rađen upravo za Vaš ukus. Odvažan i elitan, Travertino kamen je odlika snage i povijesti, naslijeđe koje smo dobili od nepresušne kulture vječnog Rima.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.
UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke ili montaže

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

Povezani proizvodi

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce