ANTICO

ravni 64,90 €/m2
kutni 49,90 €/m1

Boja mase za fugiranje:
Bež
(za boju kamena 21230 i 42300)
Sivo-smeđa (za boju kamena 21640)

Estetski privlačan

Antico je model dekorativnog kamena čija je visoko estetska privlačnost uzeta iz prirodnog kamena, međutim, kao i svi naši modeli dekorativnog kamena, karakterizira ih lagan i prozračan materijal koji je otporan na vanjske utjecaje te je ekološki prihvatljiv.

Dekorativni kamen Antico dolazi u širokom rasponu veličina i oblika. Iako je model čiji stil zrači neformalnošću, on ipak slijedi određena pravila, poput raspoređenih okomitih spojeva i značajnih vodoravnih smjerova koja pokazuju njegov čvrst karakter.

Fugiranje Antica daje veliki doprinos završnoj obradi njegove nepravilnosti, a stvoreni izgled kamena u ravnini daje veću ujednačenost dizajnu kamene obloge. Antico dolazi u 3 boje, debljine do 6 centimetara te se ističe svojom izraženom površinskom teksturom koja se osjeti prilikom dodira.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.
UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke ili montaže

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce