CASTELL

ravni 54,90 €/m2
kutni 36,90 €/m1

Boja mase za fugiranje:
Bijela
(za boju kamena 10000)
Bež (za boju kamena 20300 i 21230)

Inspirirano povijesnim dvorcima

Zidna obloga Castell vjerodostojan je model robusnog, masivnog dekorativnog kamena koji se odlikuje svojim intrigantnim, raznolikim oblicima različitih dimenzija. Zbog svog kvadratnog izgleda i efekta ravnih rubova, Castell dekorativni kamen brzo i efikasno popločava velike površine, ostavljajući impresivan dojam prirodnog, i grubo klesanog kamena. Svojim oblicima različitih debljina i dimenzija, ovaj kamen stvara funkcionalan i impresivni mozaik na zidovima i fasadama upečatljive vizure i boje. Vođeni idejom da u potpunosti repliciramo kamene blokove koji su nekada bili okosnica impozantnih dvoraca, do najsitnijih smo detalja dizajnirali Castell dekorativni kamen, pomno razmještenih brazdi i kanala duž svoje površine, te svih sitnih pukotina i stilskih neravnina.

Po pitanju aplikacije, Castell je namijenjen za sve tipove površina i prostora, te je jednako efikasan kao dekorativni kamen i interijera i eksterijera. Svoju funkciju lako pronalazi na fasadama, nosivim, parapetnim i potpornim zidovima, vanjskim fasadama, ulaznim lukovima i stupovima.

Temeljem svoje robusnosti, Castell dekorativni kamen zahtijevaja preciznije postavljanje i fugiranje.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.
UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke ili montaže

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

Primjeri iz prakse

Primjeri iz prakse

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce