PRIČA
O NAMA

Tko smo i kako radimo?

Tvrtka Rustik kamen d.o.o. vodeći je proizvođač dekorativnih zidnih i podnih obloga u ovom dijelu Europe. Desetljeće iskustva te svakodnevna težnja za boljim i kvalitetnijim proizvodom razlozi su zbog kojih su se mnogobrojni kupci, arhitekti, dizajneri odlučili implementirati naše proizvode u razne projekte. Našim dekorativnim kamenom uljepšavamo vaše interijere i eksterijere i činimo ih ugodnijima za život. samo jedan “kameni” zid može promijeniti ugođaj u vašem domu ili učiniti da vaša “kamena” kuća izgleda kao da je sagrađena prije nekoliko stotina godina…

Kvalitetu proizvoda potvrđujemo atestima: IGH (dokaz da je proizvod napravljen po standardima i normama struke), certifikat ISO 9001 (sustav upravljanja kvalitetom), ISO 14001 (sustav upravljanja zaštitom okoliša), CE certifikat (dokaz da je proizvod napravljen po standardima i direktivama EU te da nije štetan za zdravlje ljudi i okoliša).

Rustik kamen svakodnevno posebnu pažnju pridaje inovativnim tehnološkim procesima kao i provođenju orginalnih ideja i na taj način osiguravamo konstatnu konkurentnost na tržištu.

rustik kamen certifikati garancije

POLITIKA UPRAVLJANJA KVALITEOM I OKOLIŠEM

Rustik kamen d.o.o. je dinamična tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom umjetnog dekorativnog kamena i opredjeljuje se za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015, čime iskazuje težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu.

Proizvodi koje isporučujemo uvijek će biti sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi.

Želimo postati vodeći proizvođač umjetnog dekorativnog kamena u regiji, proširiti svoje poslovanje u zemlje EU i u regiju te kvalitetom svojih proizvoda postići prepoznatljivost na svim tržištima.

Stalnim poboljšavanjem procesa u proizvodnji i poslovanju osigurat ćemo:

  • kvalitetu proizvoda u skladu s definiranim specifikacijama, zahtjevima i očekivanjima tržišta i kupaca,
  • postizanje pozitivne prepoznatljivost naših proizvoda u odnosu na konkurenciju,
  • usklađivati se sa zakonskim i ostalim zahtjevima na koje smo se obvezali, a odnose se na osnovnu djelatnost i prepoznate aspekte okoliša i utjecaje na okoliš te poticati njihovu primjenu kod dobavljača,
  • trajno poboljšavanje odnosa prema okolišu i sprječavanje onečišćenja okoliša, te odgovorno gospodarenje prirodnim resursima,
  • zbrinjavanje otpada na optimalan način i osmišljavanje mogućnosti njegove korisne ponovne uporabe,
  • planiranje potrebnih mjera zaštite okoliša i zaštite zdravlja i sigurnosti kod uvođenja nove proizvodne tehnologije.

Nastojat ćemo prepoznavati, analizirati i rješavati rizike u poslovnim procesima i težiti da se u njima pronalaze i prilike za daljnje iskorake i poboljšavanja.

Redovitim razmatranjem okolišnih aspekata svojih procesa, aktivnosti i proizvoda prepoznavat ćemo vlastite značajne utjecaje na okoliš, sukladno njima postavljati si ostvarive ciljeve i kroz dokumentirane programe ih realizirati u svrhu trajnog poboljšavanja.

Politiku kvalitete i upravljanja okolišem periodično ćemo preispitivati i ažurirati, težeći da bude trajni okvir i orijentir za postavljanje mjerljivih ciljeva i nadzor njihovog postizanja.

Politika kvalitete i upravljanja okolišem tvrtke Rustik kamen d.o.o. uručena je svakom zaposleniku i dobavljaču, a dostupna je svim zainteresiranim stranama na web stranicama tvrtke.

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce