OPEKA URBAN

ravni 44,90 €/m2
kutni 29,90 €/m1

Boja mase za fugiranje:
Bež
(za boju kamena 21230)
Sivo-smeđa (za boju kamena 50600)
Antracit siva (za boju kamena 30700, 50700, 58116 i 41700)

Čarobna urbana otmjenost

U skladu sa suvremenim svjetskim trendovima u građevini, arhitekturi i dizajnu, dizajnirali smo i proizveli potpuno novu klasu modernih i intrigantnih opeka – dekorativne opeke Urban. Dizajnirane da nose glavne ideje modernosti i urbanizma, dekorativne opeke Urban dimenzionirane su na 22 centimetra dužine i svega 2 centimetara debljine. Razlog tomu leži u želji stvaranja istančanog osjećaja fluidnosti; dinamike materijala koja naglašava pokretnost i živahnost urbanog stila života, kakvog nalazimo u gradskim i prigradskim sredinama. Fasadne opeke Urban koje uspješno stvaraju most između klasičnog osjećaja ciglastog zida, te suvremenih urbanističkih trendova.

Kako bi dodatno pojačali dojam dekorativne Urban opeke, pomno smo koristili kombinaciju tonova sivkastih i prirodnih, zemljanih boja. Tako obojene, opeke Urban savršeno pašu u svaki moderan prostor, počevši od obiteljskog doma, radnog prostora, restorana, izložbenih galerija pa sve do kulturnih i znanstvenih institucija.

S obzirom na aktualne trendove, dekorativne opeke Urban predvodit će budućnost dizajniranja prostora svojim klasičnim, a opet urbanim karakterom. Stoga, zakoračite u budućnost s Rustik Kamenom i iskusite suvremeni urbani stil i u Vašem domu.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.
UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke ili montaže

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce