Zašto odabrati dekorativni kamen?

Sve o prednostima umjetnog dekorativnog kamena za Vaš dom Rustik kamen

Preuređivanje ili obnova Vašeg doma nije lak zadatak. Puno se faktora mora uzeti u razmatranje uz određene resurse na raspolaganju. Kako bi Vaš prostor poprimio željenu estetsku notu, pomna se pažnja mora staviti na odabir određenih elemenata proizvedenih od kvalitetnih materijala.

Odabir pravoga dekorativnog kamena iz temelja će transformirati Vaš dom ili okućnicu, ostavljajući osjećaj elegancije i otmjenosti zauvijek. Stoga je bitno odabrati pravi kamen za Vaš dom. Iako nije prirodni, umjetni dekorativni kamen sve više pokazuje znatne kvalitete i prednosti za uređenje svakog prostora. Koje su to prednosti? Donosimo u nastavku.

Pomno odabrana veličina i tekstura dekorativnog kamena

Korištenje umjetnog fasadnog ili podnog dekorativnog kamena sve više postaje vodeći trend u modernoj arhitekturi, dok nove tehnologije u građevinskom sektoru omogućuju široku paletu različitih proizvoda za uređenje interijera i eksterijera.

Prirodni kamen koji koristimo u građevini često dolazi u svom čvrstom i nepravilnom obliku, pa je potrebno mnogo vremena kako bi se pronašla i odredila točna količina potrebnog kamena za određeni zid ili pod. Prilikom proizvodnje umjetnog dekorativnog kamena, koristimo posebno izrađene kalupe kako bi dobili željenu veličinu i količinu kamena.

Također, u našem proizvodnom pogonu točno računamo potrebu kvadraturu kamena za Vaše projekte. Tako maksimalno povećavamo iskoristivost svih naših proizvoda.

rustik kamen castello 21000

Prilikom proizvodnje koristimo specifično oblikovane i tehnički dizajnirane kalupe kako bi kamen dobio potrebnu izbrazdanu teksturu. Zašto je to bitno? Zato što tako umjetno proizvedeni kamen lako prianja na svaku podlogu i lako se fiksira. Prirodni kamen, s druge strane, ima većinski glatku površinu, pa postavljanje takvog materijala iziskuje dodatne nosače i tehnike postavljanja.

Dekorativni kamen bez ograničenja

Ako ste ikada koristili prirodni kamen za uređenje prostora, vjerojatno ste se suočili s problemom ograničenih boja i tekstura kamena, oblika i veličina. Kako bi zadovoljili Vaše ciljeve, morate puno vremena uložiti u odabir kamena pravog oblika, veličine, debljine, teksture i boje. Kod  umjetno proizvedenog kamena, takvih problema nema.

Naša paleta dekorativnog kamena obuhvaća široki raspon boja i modela koji prianjaju na svaku podlogu, unutarnju ili vanjsku. Poseban je naglasak stavljen na raznolikost modela, kvalitetu boja i tekstura. Bez gubitka vremena, jednostavno odaberite Vaš željeni dekorativni kamen.

Savršen omjer cijene i kvalitete

Sva ljepota prirodnog kamena dolazi u njegovoj prirodnoj robusnosti i masivnosti. Ali, to često zadaje puno problema prilikom postavljanja. Težak kamen teže će se montirati na podlogu, i zahtijevati će više dodatnih resursa i materijala kako bi njegova statika bila zadovoljena.

Umjetni dekorativni kamen je pak puno lakši od prirodnog jer se proizvodi od prirodnih, laganih materijala. Samim time lakši je za rukovanje i transport, pogodan za postavljanje na svim podlogama i svim vremenskim uvjetima, te je znatno jednostavniji za održavanje.

rustik kamen monte 21340

Što se tiče cjenovne pristupačnosti, umjetni dekorativni kamen u velikoj je prednosti naspram prirodnog kamena. Upravo zbog korištenja najkvalitetnijih i laganih materijala, jednostavnog montiranja te sistematski isplaniranom dizajnu i proizvodnji, umjetni dekorativni kamen cjenovno je pristupačniji.  Uz to, svi naši proizvodi dolaze i s dugogodišnjim jamstvom i tehničkom podrškom.

Upravo iz tog razloga, mnogi naši kupci i dalje odabiru naš dekorativni kamen stvarajući čvrstu suradnju i duboko povjerenje.

RUSTIK Dekorativni kamen za dugogodišnje zadovoljstvo

Pravilnim ulaganjem u kvalitetne materijale za dizajn Vaših prostora, stvorit ćete dugogodišnji osjećaj moderne elegancije i raskoši. Stoga je bitno da odabir dekorativnog kamena odgovara Vašoj osobnosti i osobnosti Vašeg prostora. Odabir pravog kamena možda i nije lak zadatak, ali tu smo za Vas.

rustik kamen dodaci pokrovna ploča

Rustik Kamen dekorativni kamen vodeći je domaći proizvod za prostorno uređenje svakog prostora, bilo vanjskog ili unutarnjeg. Uz savršen omjer cijene i kvalitete, dugogodišnje zadovoljstvo naših klijenata potvrđuje našu predanost i profesionalnu viziju.

Odaberite Rustik Kamen i zajedno udahnimo Vašem domu novu mladost i svježinu.