Ostani doma i uštedi 50%!
Posebne pogodnosti prilikom kupnje modela dekorativnih obloga

dekorativni kamen terra eksterijer
rustik kamen cerifikati

S obzirom na novonastalu situaciju vezanu uz COVID‐19 u Hrvatskoj, želimo Vas obavijestiti da proizvodnja Rustik kamen d.o.o. nastavlja sa radom smanjenim kapacitetima do daljnjeg, pritom u potpunosti poštujući odredbe i mjere za zaštitu naših djelatnika i poslovnih suradnika donesene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Vezano za rad na terenu, montaža i dovršenja objekata na lokacijama izgradnje, na dnevnoj bazi, u stalnoj komunikaciji s Vama, našim dobavljačima, ponovo sukladno s svim važećim mjerama i ograničenjima, donosimo odluke o svakoj pojedinačnoj situaciji.

Operativno radimo na svim projektima gdje nam situacija dozvoljava, sve dok smo sigurni da ne ugrožavamo zdravlje sudionika u poduzetim radnjama.

Ukoliko u narednom periodu dođe do eventualnih prekida poslovanja uvjetovanog pomanjkanjem materijala, odluke o zabrani kretanja od strane nadležnih tijela ili nekih drugih okolnosti, o tome će te biti na vrijeme obaviješteni.

Sve upite i narudžbe sa posebnim pogodnostima vezane za akciju “ostani doma i uštedi 50%“ možete dobiti isključivo putem e-maila: info@rustik-kamen.hr  ili telefona: +385 1 345 00 54.

Isporuka robe isključivo uz prethodnu najavu najavu putem e-maila: info@rustik-kamen.hr  ili telefona: +385 1 345 00 54.

#ostanidoma

NAPOMENE!
– Akcija se odnosi isključivo na avansno virmansko plaćanje
– Akcijski popust nije moguće kombinirati s drugim popustima
– Akcija vrijedi za narudžbe veće od 5 m2
– Roba se proizvodi po narudžbi kupca
– Roba se podiže u proizvodnom pogonu (Oreškovićeva 1a, Novi Zagreb)
– Mogućnost dostave
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.