COVID-19 / Korona virus
Provodimo mjere preventive i zaštite naših kupaca i zaposlenika! Dekorativni kamen Rustik kamen

Poštovani kupci,

Rustik kamen d.o.o. suočen je kao i svi trenutnom epidemiološkom situacijom, pa je odlučio kao mjeru preventive i zaštite građanstva RH, te svojih zaposlenika, provesti određene mjere:

1. IZLOŽBENI SALON RUSTIK KAMENA

Obavještavamo Vas da prema Odluci Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu zatvaramo izložbeni salon na adresi Oreškovićeva 1a u Zagrebu do daljnjeg.

Molimo Vas da sve narudžbe i upite uputite e-mailom na info@rustik-kamen.hr ili na broj 01/345-0054 kako bismo Vam po potrebi omogućili narudžbu i bez dolaska u izložbeni salon.

Plaćanje narudžbi je isključivo virmansko ili putem e-bankinga na račun Rustik kamena.

2. PROIZVODNJA RUSTIK KAMENA

Rustik kamen je osigurao sve potrebne resurse kako bi nastavio sa proizvodnjom ali zbog trenutne situacije proizvodit će smanjenim kapacitetom.

3. SKLADIŠTE RUSTIK KAMENA (ISPORUKA ROBE)

Dogovoreni rok isporuke za narudžbe koje su izvršene do 18.03.2020 biti će malo prolongiran radi smanjenog kapeciteta proizvodnja, a za sve detaljne informacije oko isporuke kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.

Radno vrijeme skladišta Rustik kamena uz obaveznu prethodnu najavu dan ranije na broj 099/3349-333: radnim danom 08-13h.

POSTUPAK ISPORUKE ROBE:

  • Rustik kamen definira jednu točku za preuzimanje robe – ispred izlaznog skladišta.
  • Kupca se zamoli da pripremi vozilo za utovar robe (kamion – otvori stranice, makne ceradu…,Kombi – otvori vrata i omogući pristup viličarom) i pričeka u vozilu.
  • Skladištar potom, ovjeri dokumente da je roba isporučena na način na koji to i uobičajeno radi i isporuči robu kupcu (dokumente može staviti na paletu).
  • Kupac potpisuje otpremnicu kao i do sada i ostavlja na mjestu gdje je i prvi puta ostavio dokumente.
  • Ukoliko je kupac došao kamionom ili kombijem utovare mu se palete u vozilo, a ukoliko je došao osobnim automobilom ostavlja mu se paleta uz vozilo kako bi kupac sam utovario.
  • Kad su palete utovarene ili ostavljene kraj vozila, skladištar se vraća u zgradu bez doticaja s kupcem.
  • U ovim slučajevima naši skladištari, zasad, ne mogu pomagati kupcu prilikom utovara.

O svim novostima i promjenama ćemo Vas pravovremeno informirati.

Ovu odluku smo donjeli u skladu s preporukama kriznog stožera RH te u skladu sa našom poslovnom politikom, a to je da ste nam upravo Vi dragi kupci uz naše zaposlenike najvažniji!

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i svima želimo dobro zdravlje

Vaš Rustik kamen
U Zagrebu, 19.03.2020.

rustik kamen favicon 144x144