PODNE OBLOGE

Podne obloge Rustik kamen su dekorativne obloge visoke čvrstoće. Napravljene su od betona uz dodatak polimera. Dizajnirane su po uzoru na stare kamene ploče kakve se danas mogu naći na povijesnim građevinama, dvorcima i utvrdama. Koriste se za popločavanje terasa, staza ili prostora oko bazena. U interijeru se primjenjuju kada želimo dobiti efekt starog poda u konobama, kletima, podrumima i sl.

podne obloge castello bez
podne obloge forum bez

FORUM

podne obloge laveno bez

LAVENO

RUSTIC COBBLE

Za oblaganje zidnih površina, preporučamo da provjerite i našu ponudu dekorativnog kamena ili opeke. Naš će vam tim pomoći u izboru rješenja koje najbolje odgovara vašim željama i potrebama. Kontaktirajte nas, tu smo za sva vaša pitanja i konzultacije. Rustik kamen proizvodi se mogu kupiti isključivo putem direktne prodaje. Na taj vam način jamčimo najbolji omjer cijene i kvalitete. A zašto odabrati upravo Rustik kamen, pročitajte na linku.

Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.

Kako bismo našim kupcima omogućili najkvalitetniji proizvod po najpovoljnijoj cijeni odlučili smo se za direktnu prodaju bez distributera i posredničkih marži. Prednost ovakve prodaje za krajnje kupce je ta što će dobiti najpovoljniji proizvod po cijeni proizvoda koji su inače za klasu lošiji, a prilikom narudžbe i upita dobivate stručne prijedloge, savjete i upute. Nedostatak ovakve prodaje (za kupce koji nisu u našoj blizini) je taj što uzorke možete vidjeti jedino u našem izložbenom salonu. Također za kupce koji nemaju mogućnost posjetiti nas u našem izložbenom salonu postoji mogućnost slanja uzoraka kao i cjelokupne narudžbe na Vašu kućnu adresu.

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce