QUICK LEDGE

ravni 49,90 €/m2
kutni 34,90 €/m1

Čista srž elegancije

Osim svoje posebne elegancije i ljepote, Quick Ledge modeli dekorativnog kamena posebno se ističu svojim robusnim, modernim stilom i izražajnom osobnošću. Quick Ledge modeli dekorativnog kamena temelje se na sustavu duguljastih panela sastavljenih od više grupa različitih kamenih elemenata. Između svakog kamena jasno je određena granica izraženim udubinama i kanalima, tako da je svaki panel zasebna priča ispričana specifičnim reljefom i rasporedom kamena.

Paneli fasadnog kamena Quick Ledge dolaze u tri različite dimenzije, posebno dizajnirane kako bi se dobio osebujan i moderan efekt nizanja kamenih elemenata, stvarajući tako neprekidan tok u kompoziciji cjelokupnog zida. Pazeći na čvrstu fleksibilnu konstituciju svakog kamena, uključujući i Quick Ledge modele, koristimo samo one prirodne materijale iznimnih kvaliteta i izdržljivosti. Tako osiguravamo dugotrajnost našeg kamena bez obzira na sve ekstremne i izazovne vanjske ili unutarnje uvjete.

Svojim atraktivnim i modernim karakterom, Quick Ledge dekorativni kamen savršeno će se uklopiti u svaki prostor, bez obzira da li su u pitanju prostori za javnu ili privatnu namjenu. Od gradskih stanova, obiteljskih kuća, seoskih vikendica pa sve do poslovnih ureda i državnih institucija, Quick Ledge fasadni kamen efikasno će modernizirati Vaš prostor u tren oka. Quick Ledge modeli dekorativnog kamena se ne fugiraju, što ih čini iznimno ekonomičnima, fleksibilnima i brzima za postavljanje.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.

UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce