Quick Large i Quick Ledge – Budućnost zapisana u kamenu

Dekorativni kamen Rustik kamen

Dekorativni kameni koji postavljaju trendove

Dugogodišnjim iskustvom i napornim radom uspjeli smo proizvesti šarolik raspon vrsta i modela dekorativnog kamena za sve vrste prostora i podloga. Naravno, uvijek imajući na oku moderne trendove u građevini i dizajnu, prilagođavamo i unaprjeđujemo naše proizvode svim današnjim izazovima. I to radimo uspješno.

Uzimajući u obzir sav dekorativni kamen u našoj ponudi, posebno se ističu dva srodna i bratska modela – Quick large i Quick ledge dekorativni kameni. Osim svoje posebne elegancije i ljepote, ova dva naša modela posebno se ističu svojim modernim stilom i izražajnom osobnošću.

Neodoljivo nadmoćni

Quick large i Quick ledge dva su modela sličnih karakteristika koji u potpunosti transformiraju svaki aplicirani zid, a posebno se ističu kada su profesionalno postavljeni na vanjsku fasadu stambenih i poslovnih objekata. Oba su modela su izraženog robusnog izgleda, što ostavlja snažan dojam na svakom prostoru.

Quick modeli dekorativog kamena temelje se na principu duguljastih panela sastavljenih od više komada različitog i duguljastog kamena. Između svakog kamena jasno je određena granica dubokim brazdama, tako da je svaki panel zasebna priča ispričana specifičnim reljefom i rasporedom kamena.

rustik quick ledge

Svaki Quick Large i Quick Ledge dekorativni kamen određen je debljinom između 2-6 centimetara, te varirajućom duljinom od 20, 30 ili 50 centimetara.  Naravno, modeli large i ledge razlikuju se svojom širinom, gdje je ledge model uži za 2 centimetra, grupirajući tako svoje kamene elemente u sabijenu i konciznu cjelinu.

Upravo ovakvim postupkom raspoređivanja kamena na panelima različitih dimenzija dobivena je željena dinamika kamena, čija prava snaga dolazi do izražaja nakon uspješnog postavljanja. Zid na koji smo aplicirali quick large ili ledge model dekorativnog kamen značajno poprima osobnost modernog suhozida, a svojom postojanom bojom upotpunjuju cijeli objekt.

Jedinstvena i čarobna formula preobrazbe

Pazeći na čvrstu fleksibilnu konstituciju svakog kamena, koristimo samo one prirodne materijale iznimnih kvaliteta i izdržljivosti. Tako osiguravamo dugotrajnost našeg kamena bez obzira na sve ekstremne i izazovne vanjske ili unutarnje uvjete.

Također, bitno je naglasiti kako su Quick large i quick ledge modeli dekorativnog kamena koji se ne fugiraju, što ih čini jedinstvenim proizvodom za imitaciju prirodnog suhozida. Uz to, naši quick modeli brzo se i jednostavno postavljaju, pa je moguće u relativno kratkom roku montirati značajnu kvadraturu površine.

rustik quick large

Kao i većina naših fasadnih dekorativnih kamena, quick large i quick ledge modeli primjenjivi su za privatnu i javnu namjenu, za sve vrste interijernih i eksterijernih zidova. Ovisno o uvjetima, ovi kameni modeli se mogu čistiti na mokro i na suho, koristeći mekanu spužvu ili metlicu, te blaga sredstva za čišćenje razvodnjene vodom. Nikako ne koristiti agresivna sredstva ili žičane, grube četke.

Poslovna profesionalnost, obiteljska šarmantnost

Mnogi naši primjeri iz prakse pokazuju pravu moć Quick large i ledge dekorativnih kamena. Posebno se ističu obiteljske kuće kojima smo aplicirali ove modele na vanjsku fasadu, pretvarajući klasični zid u posebno, inspirativno zdanje. Naslagani jedan do drugoga, kameni elementi svakoga pojedinog panela ističu svoju formu i nezaboravan modernistički reljef.

rustik quick large

Dakako, veliki preobražaj učinili smo i na poslovnim prostorima, gdje smo urede, konferencijske sobe, lobije te sobe za sastanke preuredili u moderne prostore pune samopouzdanja i odlučnosti. Time smo ujedno i podignuli vrijednost poslovnog prostora, ali i samu produktivnost rada.

Odabirom Quick large i Quick ledge dekorativnih modela, brzo ćete uvidjeti kako je lako i brzo dobiti profesionalni šarm zidanog zida koji dugoročno ne gubi na značaju ni kvaliteti.

Kako bi potpuno obogatili Vaš životni ili radni prostor, obratite nam se već danas. S nestrpljenjem čekamo Vaš poziv.