Rustik kamen predstavlja: Fasadna Opeka City

Nova senzacija u gradu Rustik

Opeke još uvijek pobjedonosno vladaju dizajnerskim svijetom. Veliku zaslugu tome polažu svom prozračnom karakteru, primjenjivosti na svim površinama, iunimnoj fleksibilnosti po pitanju stilova te iznimno širokom rasponu modela i boja. A uz sve navedeno posjeduju i snažnu povijesnu tradiciju, kako u gradnji tako i u uređenju prosotora.

Ovog ljeta Rustik Kamen pojačao je svoje redove i ponosno predstavlja svoja dva nova modela modernih, fasadnih opeka domaće proizvodnje – opeke City i opeke Urban.

Vrijeme je da upoznamo opeku City.

Opeka za istinski moderni lifestlye

Opeka City novitet je na policama Rustik Kamena. Za razliku od standardnih opeka koje se temelje na izravnoj povijesnoj tradiciji i potpunom rustikalnom osjećaju, fasadne opeke City drugačijeg su karaktera.

Kao što i samo ime kaže, opeke City autentični su glasnogovornik gradskog i modernog ambijenta. U sve većem valu popularnosti i inspiracije gradskog modela dizajniranja prostora, ove opeke razvijene su prema svim modernim standardima i potrebama dizajnerskog tržišta.

Cilj je bio smisliti opeku koja će naglasiti modernosti gradskih objekata 21. stoljeća, oslanjajući se na karakteristike klasičnih opeka. To smo postigli prilagođavanjem dimenzija opeke, kao i primjenom modernih nijansi gradskih boja.

Za razliku od utvrđenog standarda, opeka City model je duguljastog karaktera od 24 centimetara dužine i 4 centimetara širine koji izravno stvara kompaktan i zbijen osjećaj čvrstog zida. Svojom minimalno stanjenom širinom naspram klasičnih ciglica, opeke City postižu efikasan efekt dinamike zida, koji dolazi do pravog izričaja pravilno korištenim osvjetljenjem.

Površine aplicirane opekom City zrače modernim i poduzetnim osjećaj, potpuno u skladu s današnjim tehnološkim i inovativnim vremenom u kojem živimo.

Kako bi dodatno naglasili gradski štih, pozabavili smo se modernim tonovima sive boje koja obilježava poduzetničke zone Londona, Berlina ili pak Stockholma.

Odlične za dom, savršene za ured

Opeke City, kao i sve Rustik Kamen fasadne opeke, proizvedene su na suvremen i ekološko prihvatljiv način, koristeći samo visoko kvalitetne prirodne materijale i agregate. Svojim sastavom, fasadne opeke City otporne su na sve standardne i ekstremne atmosferske prilike, uključujući visoke i niske temperature, smrzavanje te vatru.

Svojom elegantnom jednostavnošću i modernim utjecajem, ove opeke brzo postaju glavna okosnica suvremenih stambenih i poslovnih objekata.

Proizvedene da se savršeno uklapaju u sve tipove uredskih i poslovnih prostora, donose dugotrajan i postojan inspirativni ambijent, kako za zaposlenike tako i za klijente.

Naravno, nismo zaboravili ni obiteljske domove. Opeke City obogaćuju svaku površinu, svaki zid svojim predanim izgledom i karakterom, istovremeno stvarajući ugodan životni, ali i proaktivni prostor unutar Vašeg doma.

Grad u Vašem dlanu

Prema svemu sudeći, opeke kao dekorativni materijal i dalje će vladati budućim dizajnerskim trendovima kako u svijetu, tako i kod nas.

U svom klasičnom smislu, opeke su kraljice rustikalnog i ladanjskog tipa uređenja. Ali, pomnim dizajniranjem oblika i modela, te odabirom suvremenih boja, one mogu također postati i nositeljice modernih trendova, naročito kada su u pitanju poslovni gradski uredi ili stambene jedinice.

Rustik fasadne opeke City novitet su koji naglašava budući trend uređenja modernih prostora. Ako želite Vašem prostoru podariti djelić gradskog duha, ne tražite dalje – opeke City u potpunosti donose grad Vama, gdje god se nalazili.

Neka grad bude u Vašem dlanu!