DEKORATIVNI DODACI

Dekorativni dodaci su visoke čvrstoće, napravljeni od betona uz dodatak polimera. Dizajnirani su po uzoru na stare kamene dodatke kao što su gazišta i čela za stepenice, pokrovne ploče zidova i ograda, kape stupova i sl. Neophodni su za savršen i kompletan izgled svakog objekta kod kojeg se koristi kamen.

dekorativni dodaci gaziste glatko bijela

GAZIŠTE glatko

dekorativni dodaci gaziste stokano 10000

GAZIŠTE štokano

dekorativni dodaci pokrovna kapa 10000

POKROVNA KAPA

dekorativni dodaci pokrovna ploca 10000

POKROVNA PLOČA

dekorativni dodaci rubnjak glatki ravni bijela

RUBNJAK glatki ravni

dekorativni dodaci rubnjak glatki kutni bijela

RUBNJAK glatki kutni

dekorativni dodaci rubnjak stokani kutni 10000

RUBNJAK štokani ravni

dekorativni dodaci rubnjak stokani kutni 10000

RUBNJAK štokani kutni

Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004. Težimo za trajnim poboljšavanjem kvalitete naših proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvodi koje isporučujemo uvijek su u skladu sa zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.

Kako bismo našim kupcima omogućili najkvalitetniji proizvod po najpovoljnijoj cijeni odlučili smo se za direktnu prodaju. Prodaju bez distributera i posredničkih marži. Prednost ovakve prodaje za krajnje kupce je ta što će dobiti najpovoljniji proizvod po cijeni proizvoda koji su inače za klasu lošiji, a prilikom narudžbe i upita dobivate stručne prijedloge, savjete i upute. Nedostatak ovakve prodaje (za kupce koji nisu u našoj blizini) je taj što uzorke možete vidjeti jedino u našem izložbenom salonu. Također za kupce koji nemaju mogućnost posjetiti nas u našem izložbenom salonu postoji mogućnost slanja uzoraka kao i cjelokupne narudžbe na Vašu kućnu adresu.

RUSTIK KAMEN PROIZVODI: Fasadni kamen / Opeka / Podne obloge / Dodaci

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce