OPEKA CITY

ravni 44,90 €/m2
kutni 29,90 €/m1

Boja mase za fugiranje:
Sivo-smeđa
(za boju kamena 106BB)
Bež (za boju kamena 21230)
Antracit siva (za boju kamena 30700 i 50700)

Razigranost gradskih zidova

Opeka City novitet je na policama Rustik Kamena. Za razliku od standardnih opeka koje se temelje na izravnoj povijesnoj tradiciji i potpunom rustikalnom osjećaju, dekorativne opeke City modernijeg su karaktera. Opeke City autentični su glasnogovornik gradskog i modernog ambijenta. U sve većem valu popularnosti i inspiracije gradskog modela dizajniranja prostora, ove opeke razvijene su prema svim modernim standardima i potrebama dizajnerskog tržišta današnjice. Kako bi naglasili i replicirali moderni izgled gradskih objekata 21. stoljeća, prilagodili smo dimenzije dekorativne opeke, te smo primijenili i suvremene nijanse gradskih boja.

Za razliku od klasičnog standarda, dekorativna opeka City model je duguljastog karaktera od 24 centimetara dužine i 4 centimetara širine koji izravno stvara kompaktan i zbijen osjećaj čvrstog zida. Svojom minimalno stanjenom širinom naspram klasičnih ciglica, opeke City postižu efikasan efekt dinamike zida, koji dolazi do pravog izričaja efektivnim korištenjem osvjetljenja. Kako bi dodatno naglasili gradski štih, pozabavili smo se modernim tonovima sive boje koja obilježava poduzetničke zone Londona, Berlina ili pak Stockholma.

Dekorativne opeke City proizvedene su na suvremen i ekološko prihvatljiv način, koristeći samo visoko kvalitetne prirodne materijale i agregate. Svojim sastavom, fasadne opeke City otporne su na sve standardne i ekstremne atmosferske prilike, uključujući visoke i niske temperature, smrzavanje te vatru. Svojom elegantnom jednostavnošću i modernim utjecajem, ove opeke brzo postaju glavna okosnica suvremenih stambenih i poslovnih objekata.

Manje razlike u nijansi boje moguće su i uobičajene kod različitih serija proizvodnje. Nakon proizvodnje, proizvod se, dok je još uvijek svjež, pakira u kutije. Tu se odvija proces povećavanja čvrstoće, a boja poprima svoj prirodni izgled. Taj se proces nastavlja sljedećih nekoliko mjeseci i završava tek nakon ugradnje. Zbog toga kamen, nakon ugradnje, na svojoj površini ima tamnije sjene koje će nakon određenog vremena izloženosti vanjskim atmosferskim utjecajima posvijetliti.
UVJETI PLAĆANJA:
80% kao potvrda narudžbe
20% prije isporuke ili montaže

NAČIN PLAĆANJA:
Virman (internet bankarstvo)

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

CERTIFICIRANA PROIZVODNJA

Proizvodi koje isporučujemo u skladu su sa nacionalnim i međunarodnim propisima i normama

certifikati
certifikat eu igh ce