Proljetni akcija donosi -50%!
Posebne pogodnosti prilikom kupnje modela dekorativnih obloga

dekorativni kamen terra eksterijer
rustik kamen cerifikati

Dani #ostanidoma sada su iza nas a s popuštanjem mjera naše živote pokušavamo lagano vratiti u normalu.
Rustik kamen je za Vas, naše drage kupce, pripremio veliko proljetnu akciju i tom prilikom možete ostvariti 50% popusta na sve naše proizvode.

Posjetite nas u našem izložbenom salonu te saznajte zašto su naši proizvodi najkvalitetniji i zašto smo najveći proizvođači dekorativnog kamena u regiji.

NAPOMENE!

  • S obzirom na veliki interes i na našu prošlu vrlo uspješnu akciju #ostanidoma isporuke za nove narudžbe na koje ostvarujete 50% popusta su u srpnju i kolovozu
  • Akcija se odnosi isključivo na avansno virmansko plaćanje prilikom narudžbe
  • Akcijski popust nije moguće kombinirati s drugim popustima
  • Akcija vrijedi za narudžbe veće od 5 m2
  • Roba se prilikom narudžbe isključivo proizvodi po narudžbi kupca
  • Roba se podiže u proizvodnom pogonu (Oreškovićeva 1a, Novi Zagreb)
  • Rustik kamen Vam može osigurati dostavu putem prijevoznika Lagermax na području Hrvatske i Slovenije

Sve informacije vezane za trenutna sniženja možete dobiti putem e-maila: info@rustik-kamen.hr  ili telefona: +385 1 345 00 54

Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.