Uštedite do 180 kn/m2
Kupnjom Rustik kamen dekorativnih obloga ostvarujete pravo na besplatnu montažu

rustik kamen
rustik kamen cerifikati

Kupnjom dekorativnih zidnih i podnih Rustik kamen obloga ostvarujete pravo na našu besplatnu montažu na području cijele Hrvatske i Slovenije uz 30-godišnju garanciju na kamen i 5-godišnju garanciju na montažu.

Rustik kamen može Vam sa sigurnošću ponuditi vlastiti tim profesionalnih montažera koji će svojim znanjem postići da Vaš dekorativni kamen izgledom i autentičnosti nimalo ne odskače od pravog kamena. Njihova brzina i kvaliteta postavljanja ujedno je i  Vama  sigurnost da će Vaš zid biti estetski i tehnički ispravan.

Za sve dodatne informacije posjetite naš prodajno-izložbeni salon na adresi Oreškovićeva 1a (Zagreb) ili nas kontaktirajte:
E: info@rustik-kamen.hr
T: +385 1 345 00 54
W: www.rustik-kamen.hr

Korisni linkovi:
Rustik kamen – Tehnički priručnik
Rustik kamen – Inspirativna galerija

Napomene!
Akcija se odnosi isključivo na gotovinsko ili virmansko plaćanje!
– U akciju nije uključena priprema podloge (ukoliko je potrebna).
– U akciju nisu uključeni prijevozni troškovi i smještaj djelatnika te dostava robe na gradilište.
– Akcija vrijedi za narudžbe veće od 10m2.
– Termini montaže dogovaraju se prilikom narudžbe.
– Različite akcije se međusobno ne zbrajaju. Kupac ima pravo odabrati jednu od trenutnih akcija.
 
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.