Rustikalno ljetno sniženje
Ovaj put ljeto započinje s Rustik Kamenom

rustik kamen cerifikati

Nakon uspješne svibanjske akcije, odlučili smo nastaviti s velikim pogodnostima za sve naše kupce. Zato sada donosimo veliko ljetno sniženje!

Ovog ljeta iskoristite veliku pogodnost i ugrabite 50% popusta na SVE naše ponuđene artikle.

Svi naši modeli fasadnog kamena, fasadnih opeka, podnih obloga i dekorativnih dodataka sada su dostupni po izvanrednim, promotivnim cijenama. Čini se da ljetno preuređenje može početi!

Kontaktirajte nas već danas i obogatite Vaš životni prostor novim, ljetnim imidžem iz Rustk Kamena.

#Rustikalno ljetno sniženje traje do kraja lipnja ili do isteka zaliha.

Detaljima do savršenstva!

#RustikKamen #ljetnosnizenje #popust #lipanj #ljeto #dekorativnikamen #kvaliteta #tradicija #ponuda_koja_se_ne_propusta

 

Napomene!

  • Akcija se odnosi isključivo na avansno virmansko plaćanje
  • Akcijski popust nije moguće kombinirati s drugim popustima
  • Akcija vrijedi za narudžbe veće od 10 m2
  • Roba se proizvodi po narudžbi kupca
  • Roba se podiže u proizvodnom pogonu (Oreškovićeva 1a, Novi Zagreb)
  • Mogućnost dostave
Naši proizvodi spadaju u DEKORATIVNI KAMEN I. KATEGORIJE te udovoljavaju minimalnim tehničkim uvjetima gradnje, energetskoj učinkovitosti i ETICS sustavu gradnje što omogućava ishođenje uporabne dozvole. Proizvodi II. i III. KATEGORIJE ne udovoljavaju traženim uvjetima i nije moguće ishoditi uporabnu dozvolu.

Za sve dodatne informacije posjetite naš prodajno-izložbeni salon na adresi Oreškovićeva 1a (Zagreb) ili nas kontaktirajte:
E: info@rustik-kamen.hr
T: +385 1 345 00 54
W: www.rustik-kamen.hr

Korisni linkovi:
Rustik kamen – Tehnički priručnik
Rustik kamen – Inspirativna galerija

Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.