Jesensko sniženje -50%
Prilikom kupnje Rustik kamen proizvoda ostvarujete pravo na popust od 50%

dekorativni kamen
rustik kamen cerifikati

Rustik kamen d.o.o. najveći proizvođač dekorativnog kamen i betonskih dekorativnih opločnika u Hrvatskoj i regiji daruje Vam popuste od 50% na sve svoje proizvode. Posjetite nas u našem izložbenom salonu i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda. Naše ljubazno osoblje prezentirati će Vam naše proizvode, pomoći prilikom izračuna potrebnih količina, odabira modela i boja, dati sve potrebne tehničke informacije. Također za kupce koji nisu u mogućnosti posjetiti nas u našem izložbenom salonu sve potrebne informacije možete pronaći na našoj novoj web stranici, a po potrebi možemo Vam organizirati i dostavu uzoraka. Web stranica Rustik kamena vrlo je profesionalno odrađena sa vjernim prikazima modela i boja, jednostavnim tehničkim priručnikom i inspirativnom galerijom za one kojima je potrebna dodatna inspiracija.

Saznajte zašto svaki ozbilnji investitor bira Rustik kamen.

Naši proizvodi spadaju u DEKORATIVNI KAMEN I. KATEGORIJE te udovoljavaju minimalnim tehničkim uvjetima gradnje, energetskoj učinkovitosti i ETICS sustavu gradnje što omogućava ishođenje uporabne dozvole. Proizvodi II. i III. KATEGORIJE ne udovoljavaju traženim uvjetima i nije moguće ishodovati uporabnu dozvolu.

Za sve dodatne informacije posjetite naš prodajno-izložbeni salon na adresi Oreškovićeva 1a (Zagreb) ili nas kontaktirajte:
E: info@rustik-kamen.hr
T: +385 1 345 00 54
W: www.rustik-kamen.hr

Korisni linkovi:
Rustik kamen – Tehnički priručnik
Rustik kamen – Inspirativna galerija

Napomene!
– S obzirom na veliki interes na našu prošlu ljetnu akciju, isporuke za nove narudžbe na koje ostvarujete 50% popusta su u studenome.
– Akcija se odnosi isključivo na avansno virmansko plaćanje prilikom narudžbe.
– Akcija vrijedi za narudžbe veće od 5 m2.
– Roba se prilikom narudžbe isključivo proizvodi po narudžbi kupca.
– Roba se podiže u proizvodnom pogonu (Oreškovićeva 1a, Novi Zagreb).

#JesenskoSnizenje #DekorativniKamen #DekorativnePodneObloge #Kamen #ImitacijaKamena #Beton #PodneObloge #Dizajn #Eksterijer #Interijer #Snizenje #Popust #Decorations #RustikKamen #ProizvedenouHrvatskoj #AutumnSale #Sale #Discount #DecorativeStone #DecorativeFloorCoverings #Stone #StoneImitation #Concrete #FloorCoverings #Flooring #Design #Floor #Exterior #ExteriorDesign #Interior #InteriorDesign #FloorDesign #MadeInCroatia

 
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.