Black Friday 2021 u Rustik kamenu!

Strahovita sniženja najkvalitetnijeg domaćeg dekorativnog kamena

Spremni ste za ovogodišnji Black Friday? Nadamo se da jeste jer ovoga puta Vam nudimo strahovita sniženja na naš cjelokupni dekorativni asortiman!

Pripremate se za blagdansko druženje u Vašem domu? Na umu Vam je uređenje interijera ili eksterijera? Planirate osvježiti najdraži kutak svoga doma ili ukrasiti okućnicu ili urediti fasadu…?

⇨ Sada je pravo vrijeme za akciju! BLACK FIRDAY je odmah iza ugla…

Kako bi osigurali našim vjernim kupcima uspješan i poduzetan ulazak u blagdansko ozračje, ovog BLACK FIRDAY predstavljamo izuzetno sniženje od 50 % na sve!!!

✦ Dekorativni fasadni kamen ✦ Dekorativne opeke ✦  Podne obloge ✦  Dekorativni rubnjaci ✦  Pokrovne kape ✦  Gazišta za stepenice ✦

BLACK FRIDAY ove godine ne zaobilazi nikoga, pa tako niti nas! Pomno planirajte Vaše narudžbe jer zalihe su limitirane! Iskoristite pogodnosti odmah i osigurajte si samo najkvalitetniji dekorativni kamen po najpovoljnijoj cijeni!

CRNI PETAK u Rustik Kamenu! Detaljima do savršenstva!

Napomene!
Uvjeti plaćanja: 80% prilikom narudžbe, a preostali iznos prije isporuke.
Akcijski popust vrijedi do 30.11.2021.
Minimalna količina za ostvarenje popusta je 10m2
– Akcijski popust nije moguće kombinirati s drugim popustima

– Roba se proizvodi po narudžbi kupca
– Roba se isporučuje na euro paleti
– Manipulativni troškovi pakiranja robe u kutije naplaćuju se prema važećem cjeniku
– Roba se podiže u proizvodnom pogonu (Oreškovićeva 1a, Novi Zagreb)
– Mogućnost dostave
Naši proizvodi spadaju u DEKORATIVNI KAMEN I. KATEGORIJE te udovoljavaju minimalnim tehničkim uvjetima gradnje, energetskoj učinkovitosti i ETICS sustavu gradnje što omogućava ishođenje uporabne dozvole. Proizvodi II. i III. KATEGORIJE ne udovoljavaju traženim uvjetima i nije moguće ishoditi uporabnu dozvolu.

Za sve dodatne informacije posjetite naš prodajno-izložbeni salon na adresi Oreškovićeva 1a (Zagreb) ili nas kontaktirajte:
E: info@rustik-kamen.hr
T: +385 1 345 00 54
W: www.rustik-kamen.hr

rustik kamen cerifikati
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.